U

Over ons

Hans & Colette

Hans & Colette Hans & Colette

U Eat & Sleep is het hospitality concept van mediafiguur Hans Otten en zijn vrouw Colette van Remortel.

Hans Otten : “We merken dat in wereldsteden als Londen, New York, Barcelona en Amsterdam heel vaak wordt ingezet op één, grote beleving. Een restaurant dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Eén plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden : ontspanning, werk, liefde, ontdekking. Een plaats waar ook de drempel niet te hoog is en waar mensen mekaar graag ontmoeten. En dan praat je niet over enkel een restaurant maar ook over een hotel. Een restaurant met slaapgelegenheid of slaapgelegenheid met een restaurant. En dit als één grote beleving. Het bestaat nog niet in ons land!. Maar nu dus wel en die plek heet “U”, een plaats waar “U”, de gast centraal staat.“

De dagelijkse leiding van U, is in handen van de vrouw van Hans : Colette van Remortel. 

Colette is van opleiding piloot en werkte meer dan 7 jaar voor Brussels Airlines.

Haar expertise in zowel hospitality als haar wereldse aanpak zullen “U” de uitstraling geven die het verdient.

Colette : “Ik zag heel de wereld. Ik weet wat je nodig hebt als toerist, zakenman, gezin of koppel als je reist. Je wil dat alles voor je in orde wordt gemaakt. Dat de sfeer ontspannen is en dat je zelf geen inspanning hoeft te doen om in die schaarse vrije tijd of kostbare werktijd te genieten. Life is too short to worry, life is too long to wait.”



Christophe Harrewyn

Onze "U" chef Christophe Harrewyn is al jaren een hoogvlieger in de gastronomie. Hij zocht ervaring en verfijning in heel de wereld. Zo werkte hij in l'Oasis, Cannes (2 michelinsterren), Saüc, Barcelona (1 michelinster),  Alexandre, Brussels (1 michelinster), Le Floris, Anières Zwitserland (2 michelinsterren), La Gaichel Luxemburg (1 michelinster). Christophe brengt samen met zijn team een pure en produktgerichte keuken met de nodige verfijning. De verrassende gerechten die hij ontwikkelt zorgen voor een streling van alle zintuigen. 

Christophe Harrewyn