Welcome in "U"!
MENU
We bieden U een uitgebreide keuze aan "à la carte" gerechten:
Chef's choice & Classics.
Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch en 's avonds van zondag tot donderdag, ons toegangelijk "High Energy Menu" volgens het verse marktaanbod.
Verder vindt U onderaan ons verrassend
Gastronomisch Degustatiemenu van de Chef.
Geniet van het leven!
Geniet van de "U"!
---
"The apero life"
Moët & Chandon Brut Impérial 15 / 90
Cava Pere Ventura Reserva Brut 8 / 45
Zucchi Lambrusco dit Sorbara Rosato 11,5 / 65
Ontdek onderaan onze uitgebreide cocktail- en mocktailkaart
Om te starten (to share)
Oesters 3/6/9 17 / 33 / 48
natuur | ponzu | thai
Pata Negra 29
hummus | pan caratsu
Calamares 16
Tartaar
Pulpo 18
ponzu | wasabi
Nobashi garnaal 16
wasabi mayo
Garnaal bites 19
cocktail | citroen | peterselie
Dip 6
Baba ganoush of hummus of pepadew | pan caratsu
---
Elke week een nieuwe lunch
“The good life”
(Volgens het verse marktaanbod)
Voorgerecht en Hoofdgerecht 39
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert 45
---
Elke avond
"High Energy Menu"*
Uw hoeft zich niet blauw te betalen om "fine dining" te belaven in "U" daar bieden we u een zalig 3 gangen menu aan inclusief dranken*
60€
*2 glazen wijn + water (50cl / 2p)
*Dit menu is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.
---
À la carte
“Chef’s Choice"
Tataki zalm
udon noodles | edamame | rammenas 24
Wagyu - noordzeekrab
komkommer | avocado 36
Carpaccio langoustine
nori | selder | dachi 28
Zwezerik
bloemkool | vadouvan 22
Coquille
wortel | paprika | groene curry 25
---
Kabeljauw
zure room | waterkers | escabèche 35
Dorade
pompoen | eringy | groene curry 32
Hert
rode biet | champignon | oca de Peru 34
ZwartpootkIp
bloemkool | witloof | fine champagne 35
Buikspek
Vlaams Duroc | paksoi | okra | pinda 28
Entrecôte Carima 2p. 98
---
“Classics"
Oesters 3/6/9
natuur | ponzu | thai 17 / 33 / 48
Artisanale Garnaalkroket
waterkers | shichimi togarashi | citroen 21
Wagyu carpaccio
tomberry | parmezaan | rucola 29
---
Sliptong Meunière 39
"U" Rundstartaar
gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant 33
Entrecôte Black Angus 2p. 95
Filet Pur
Simmental | merg | béarnaise | peper | champignon 43
Caesar Salad
parelhoen | little gems | ansjovis 29
---
"Veggie"
Aubergine
sesam | miso | bbq 19
Oerbiet
miso | yoghurt | sesam 19
---
Bulgur
paprika | wortel | bergamot 26
Risotto
boschampignon | lente ui | belper knolle 26
---
"Desserts"
Rabarber
yoghurt | hibiscus | witte chocolade 14
Ananas
kokos | chili | witte chocolade 14
Nougat glacé
gezouten karamel | sinaas confit | kletskop 14
Dame Blanche
vanille | chocolade | crème Chantilly 14
Chef’s signature tiramisu
koffie | mascarpone | amaretto 14
Kaasselectie ‘Van Tricht’ 17
*Om onze service voor U perfect te laten verlopen, vragen we U beleefd om, bij een reservatie van 6 of meer personen, uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- én hoofdgerechten. U kan uiteraard ook steeds kiezen voor één van onze menu's. Met veel dank.
---
Degustatiemenu
“The better life”
Geserveerd voor het volledig gezelschap
Indien aanpassingen gewenst, gelieve vooraf door te geven. (kan mogelijk een supplement inhouden).
Amuse “U”
---
Zeeuws scheermes
tom kha kai | palmhart | chili | supp. 10 g kaviaar (25)
---
Oosterschelde paling
bbq | champignon | bouchot mossel
---
Zwezerik**
bloemkool | vadouvan
---
Wilde eend
oerbiet | oca de Peru | 5 spice
---
Peer
amandel | advocaat | olijfolie
---
Chef’s signature tiramisu*
koffie | mascarpone | amaretto
Kaasselectie ‘Van Tricht’ supplement 17
4 gangen 75 / 3 wijnen 30
*5 gangen 87 / 3 wijnen 30
**6 gangen 95 / 4 wijnen 40
Kaas ipv dessert 9
---
"Cocktails"
Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter 14
French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut 19
Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer 14
Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime 16
Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal 18
Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime 15
Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura 16
Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura 16
Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned 17
U Spritz Italicus – Grapefruit – Crémant 15
Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer 14
Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo 15
Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo 17
White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon 15
Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec 16
Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon 17
Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon 17
Mocktails
Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic 9
Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale 9
Virgin Cheeks nona gin – raspberry 9