Welcome in "U"!
MENU
We bieden U een uitgebreide keuze aan "à la carte" gerechten:
Chef's choice & Classics.
Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch en 's avonds van zondag tot donderdag, ons toegangelijk "High Energy Menu" volgens het verse marktaanbod.
Voor de echte culinaire liefhebber bieden we u ons degustatiemenu van de chef.
Onze menu-formules, Cocktails, Bites & Mocktails vindt U onderaan deze pagina.
Geniet van het leven!
Geniet van de "U"!
---
THE APERO LIFE!
Moët & Chandon Brut Impérial 15 / 90
Cava Pere Ventura Reserva Brut 8 / 45
Zucchi Lambrusco dit Sorbara Rosato 11,5 / 65
Ontdek onderaan onze uitgebreide Bites-, cocktail- en mocktailkaart
---
À LA CARTE
VOORGERECHTEN
Asperges à la Flamande 28
Garnaalkroket waterkers | shichimi togarashi | citroen 21
Wagyu carpaccio tomberry | parmezaan | rucola 29
Tataki tonijn udon noodles | edamame | rammenas 24
Wagyu - noordzeekrab komkommer | avocado 36
Carpaccio langoustine nori | selder | dashi 28
Coquille wortel | paprika | groene curry 27
Oesters 3/6/9 natuur | ponzu | thai 17/33/48
Aubergine
sesam | miso | bbq 19 (V)
Oerbiet miso | yoghurt | sesam 19 (V)
---
HOOFDGERECHTEN
Asperges à la Flamande 36
Kabeljauw artisjok | venkel | courgette 35
Dorade pompoen | eringy | groene curry 32
Kalf groene asperge | shiitake | tuinboon 34
Sliptong Meunière 39
Rundstartaar gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant 33
Entrecôte Carima 2p. 98
Filet Pur Simmental | merg | béarnaise | peper | champignon 43
Caesar Salad hoevekip | little gems | ansjovis 29
Hoevekip witte asperge | erwt | grelot ui 35
Buikspek lente ui | mais | pinda 28
Entrecôte Sashi 2p. 98
Bulgur
paprika | wortel | bergamot 26 (V)
Risotto
boschampignon | lente ui | belper knolle 26 (V)
---
DESSERTS
Rabarber
yoghurt | hibiscus | witte chocolade 14
Ananas
kokos | chili | witte chocolade 14
Nougat glacé
gezouten karamel | sinaas confit | kletskop 14
Dame Blanche
vanille | chocolade | crème Chantilly 14
Chef’s signature tiramisu
koffie | mascarpone | amaretto 14
Kaasselectie ‘Van Tricht’ 17
*Om onze service voor U perfect te laten verlopen, vragen we U beleefd om, bij een reservatie van 6 of meer personen, uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- én hoofdgerechten. U kan uiteraard ook steeds kiezen voor één van onze menu's. Met veel dank.
---
MENU FORMULES
DEGUSTATIEMENU VAN DE CHEF!
“The better life”
Geserveerd voor het volledig gezelschap
Indien aanpassingen gewenst, gelieve vooraf door te geven. (kan mogelijk een supplement inhouden).
---
Amuse “U”
Gebrande zeebaars
nori | selder | leche de tigre
Coquille
bonito | knolselder
supplement kaviaar (25)
Langoustine**
ajo blanco | cevenne ui | chili
Anjou duif
pompoen | groene curry | hennep
Rabarber
yoghurt | hibiscus | witte chocolade
Chef’s signature tiramisu*
koffie | mascarpone | amaretto
Kaasselectie ‘Van Tricht’ Supplement 17
4 gangen 75 / 3 wijnen 30
*5 gangen 87 / 3 wijnen 30
*
**6 gangen 95 / 4 wijnen 40
---
ELKE WEEK EEN NIEUWE LUNCH!
“The good life”
(Volgens het verse marktaanbod)
Voorgerecht en Hoofdgerecht 39 Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert 45
---
ELKE AVOND!
"High Energy Menu"*
Uw hoeft zich niet blauw te betalen om "fine dining" te belaven in "U" daar bieden we u een zalig 3 gangen menu aan inclusief dranken*
60€
*2 glazen wijn + water (50cl / 2p)
*Dit menu is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.
---
BITES TO SHARE
Oesters 3/6/9 17 / 33 / 48 natuur | ponzu | thai
Pata Negra 29 hummus | pan caratsu
Calamares 16 Tartaar
Pulpo 18 ponzu | wasabi
Nobashi garnaal 16 wasabi mayo
Garnaal bites 19 cocktail | citroen | peterselie
Dip 6 Baba ganoush of hummus of pepadew | pan caratsu
---
COCKTAILS
Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter 14
French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut 19
Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer 14
Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime 16
Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal 18
Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime 15
Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura 16
Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura 16
Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned 17
U Spritz Italicus – Grapefruit – Crémant 15
Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer 14
Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo 15
Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo 17
White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon 15
Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec 16
Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon 17
Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon 17
MOCKTAILS
Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic 9
Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale 9
Virgin Cheeks nona gin – raspberry 9