Resto

12-14 / 18-21u

Reserveer
Welcome in "U"!

MENU


We bieden U een uitgebreide keuze aan "à la carte" gerechten:
Classics & Specials van de "Chef Davine Croughs (voormalig ***Zilte").

Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch en 's avonds van zondag tot donderdag, ons toegangelijk "High Energy Menu" volgens het verse marktaanbod.

Verder vindt U onderaan ons verrassend 
Gastronomisch Degustatiemenu van de Chef. 


Geniet van het leven!

Geniet van de "U"!


---


"The apero life" 



Moët & Chandon Brut Impérial   14 / 84

Cremant Marquis de Terfoy   8 / 44

Ontdek onderaan onze uitgebreide cocktail- en mocktailkaart

 

Om te starten (bij het aperitief)

 

Kaviaar Guelden Oscietra (30g)   85
blini | zure room

Oesters 3/6/9   17/33/48
natuur | ponzu | thai

Pata Negra   29
hummus | pan caratsu

Pulpo   18
ponzu | wasabi

Nobashi garnaal   16
wasabi mayo

Garnaal bites   19
cocktail | citroen | peterselie

Dip   6
muhammara of hummus | pan caratsu

---


Elke week een nieuwe lunch

“The good life” 

(Volgens het verse marktaanbod)


Voorgerecht en Hoofdgerecht   39
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert   45


---


Elke avond 

"High Energy Menu"*

Wij bieden in deze periode van veel te hoge energieprijzen een toegangelijk & zalig 3 gangen menu aan inclusief dranken*

60€

*2 glazen wijn + water (50cl / 2p)

*Dit menu is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.


---


“Chef’s Choice à la carte”*

Tataki tonijn   komkommer | sesam | raap   24

Wagyu - noordzeekrab   komkommer | avocado   36

Terrine van foie   vijg | brioche | koolrabi   26

Zwezerik   bloemkool | vadouvan   22

Kabeljauw   zure room | waterkers | escabeche   35

Hert   rode biet | champignon | oca de Peru   34

Zwartpootkip   bloemkool | witloof | fine champagne   32

Buikspek   Vlaams Duroc | paksoi | okra | pinda   28

Entrecôte Carima   2p. 98


---

 

“U Classics à la carte”*

 

Oesters 3/6/9  natuur | ponzu | thai   17/33/48

Garnaalkroket   waterkers | shichimi togarashi | citroen   21

Wagyu carpaccio   tomberry | parmezaan | rucola   29

Sliptong Meunière   39

Rundstartaar   
gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant   33

Entrecôte Black Angus   2p. 95

Filet Pur   Holstein | merg | friet | béarnaise | peper | champignon   43

Caesar Salad   parelhoen | little gems | ansjovis   29

---

 

“U Veggie à la carte”*


Aubergine   sesam | miso | bbq   19

Oerbiet   miso | yoghurt | sesam   19

Bulgur   paprika | wortel | bergamot   26

Risotto   boschampignon | lente ui | belper knolle   26


*Om onze service voor U perfect te laten verlopen, vragen we U beleefd om, bij een reservatie van 6 of meer personen, uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- én hoofdgerechten. U kan uiteraard ook steeds kiezen voor één van onze menu's. Met veel dank.

--- 

  

“U Desserts”

 

Ananas   kokos | chili | witte chocolade   14

Nougat glacé   gezouten karamel | sinaas confit | kletskop   14

Dame Blanche   vanille | chocolade | crème Chantilly   14

Chef’s signature tiramisu    koffie | mascarpone | amaretto   14

Kaasselectie ‘Van Tricht’   17

 

---


Degustatiemenu van de Chef "Davine"

“The better life”   

Geserveerd voor het volledig gezelschap

 

Amuse “U”

---

Zeeuws scheermes
tom kha kai | palmhart | chili | supp. 10 g kaviaar (25)

 ---

Oosterschelde paling
bbq | champignon | bouchot mossel

---

Zwezerik**
bloemkool | vadouvan

 ---

Wilde eend
oerbiet | oca de Peru | 5 spice

 ---

Peer
amandel | advocaat | olijfolie

---

Chef’s signature tiramisu*

koffie | mascarpone | amaretto

 

Kaasselectie ‘Van Tricht’  supplement 17

4 gangen   75   / 3  wijnen   30

*5 gangen   87   / 3 wijnen   30

**6 gangen   95   / 4 wijnen   40

Kaas ipv dessert   9

---

Cocktails

Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter   14

French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut   19

Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer   14

Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime   16

Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal   18

Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime   15

Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura   16

Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura   16

Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned   17

U Spritz Italicus – Grapefruit – Crémant   15

Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer   14

Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo   15

Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo   17

White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon   15

Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec   16

Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon   17

Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon   17

 

 

Mocktails

 

Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic   9

Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale   9

Virgin Cheeks nona gin – raspberry   9