Welcome in "U"!
MENU
We bieden U een uitgebreide keuze aan "à la carte" gerechten:
Classics & Specials van de Chef.
Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch volgens het verse marktaanbod.
Verder vindt U onderaan ons verrassend
Gastronomisch Degustatiemenu van de Chef.
Geniet van het leven!
Geniet van de "U"!
---
"The apero life"
Moët & Chandon Brut Impérial. 13 / 75
Crémant Marquiq de Terfoy. 8 / 44
(Cocktails vindt U onderaan deze pagina)
"Voor bij het aperitief"
6 oesters 32
natuur | ponzu | thai
Dips 14
muhammara | tzatziki rode biet
Kaviaar Guelden Oscietra (30p) 85
Blini | zure room
Pulpo 18
ponzu | wasabi
Dim sum 19
garnaal | shiitake | soja
Garnaal bites 16
cocktail | citroen | peterselie
Calamares 14
tartaar | citroen
---
Elke week een nieuwe lunch
“The good life”
(Volgens het verse marktaanbod)
Voorgerecht en Hoofdgerecht 39
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert 45
---
“U Classics à la carte”
Oesters natuur | ponzu | thai 32
Garnaalkroket waterkers | shichimi togarashi | citroen 19
Wagyu carpaccio tomberry | parmezaan | rucola 29
---
Sliptong Meunière 38
Rundstartaar gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant 32
Entrecôte Black Angus 2p. 83
Filet Pur Holstein | merg | béarnaise | peper | champignon 39
Caesar Salad parelhoen | little gems | ansjovis 29
Gegrilde Gamba's seizoensgroenten | medditeraans sausje 39
---
Dame Blanche vanille | chocolade | crème Chantilly 12
Brownie appelsien | mascarpone | praliné 14
Kaasselectie ‘Van Tricht’ 17
---
“Chef’s Choice à la carte”
Tataki tonijn rammenas | paksoi | sesam 24
Wagyu - noordzeekrab komkommer | avocado 35
Tartaar vlaswijting asperge | pompelmoes 22
Maatjes groene boon | zure room | haringkaviaar 22
Tomaat - garnaal basilicum | leche de tigre 23
Burratini tomaat | basilicum | dragon 21
---
Zeebaars venkel | artisjok | kokkel 32
Entrecôte kalf asperge | lamsoor | erwt 34
Zwartpootkip asperge | sjalot | akkerzwam 32
Buikspek Vlaams Duroc | paksoi | okra | pinda 28
Entrecôte Swami 2p. 97
Burrata tomaat | basilicum | dragon 29
---
“U Desserts”
Druif verjus | ricotta | amandel 14
Rabarber yoghurt | witte chocolade | hibiscus 14
Dame Blanche vanille | chocolade | crème Chantilly 14
Brownie appelsien | mascarpone | praliné 14
Kaasselectie ‘Van Tricht’ 17
---
“U Veggie à la carte"
Aubergine sesam | miso | bbq 19
burratini tomaat | basilicum | dragon 21
---
Burrata tomaat | basilicum | dragon 29
Bulgur paprika | wortel | bergamot 26
Risotto Bimi | lente-ui | bospaddestoelen 26
---
Degustatiemenu van de Chef
“The better life” 72
Amuse “U”
---
Hamachi
kumquat | koji | leche de tigre | supp. 10 g kaviaar (25)
---
Langoustine*
paprika | wortel | bergamot
---
Griet
courgette | vadouvan | citrus
---
Entrecôte Carima Superior Dry Aged
groene asperge | tuinboon | mai take
---
Abrikoos**
lavendel | amandel | sherry
Kaasselectie ‘Van Tricht’ Supplement 17
*5e gang 13
**Kaas ipv dessert 9
Aangepaste wijnen 40 / 50
---
Cocktails
Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter 14
French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut 19
Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer 14
Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime 16
Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal 18
Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime 15
Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura 16
Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura 16
Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned 17
Moët Garden Spritz 15
U Spritz Italicus – Pompelmoes – Crémant 15
Moscow Mule Belvedère – limoen – ginger beer 14
Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo 15
Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo 17
White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon 15
Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec 16
Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon 17
Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon 17
Mocktails
Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic 9
Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale 9
Virgin Cheeks nona gin – raspberry 9