Resto

12-15 / 18-22u

Reserveer
Cocktails at "U"

WIFI: Uhotel-guest  - wachtwoord: Uhotel_GUEST

Margarita  14
Patron - Lime Juice - Cointreau
Tom Collins  14    
Bombay - Lemon Juice - Simple Syrup - Soda  
Whiskey Sour   14
Bulleit Bourbon - Lemon Juice - Egg White
Pina Colada  14
Bacardi Blanco - Pineapple Juice - Coconut Puree
Lazy Red Cheeks  14
Belvedere vodka - Violet Syrup - Rasberry Puree
Negroni  14
Bombay - Carpano Formula - Campari
Cosmopolitan  14
Belvedere vodka - Lime Juice - Cointreau - Cranberry
French 75   16
Tanqueray N°10 - lemon Juice - Champagne
Aviation  15
Tanqueray N°10 - Lemon Juice - Violet Liqeur - Maraschino - Simple Syrup
Espresso Martini  14
Belvedere vodka - Kahlua - Coffee

MOCKTAILS 

Ipanema  10
Simple Syrup - Lemon J. - Passion Fruit - Ginger Beer
Ambrosia  10
Cranberry Juice - Lemon Juice - Raspberry Juice - Soda
Virgin Colada  10
Pinapple - Simple Syrup - Coconut Puree


U SHARE
Elke dag vanaf 15u!

ARTISJOK  - kruidige dipsaus  15

RILLETTE VAN MAKREEL - Pan Caratsu  11 

CROQUETTES IBERICO - gepofte knolselder - sesam  15 

OESTERS GEAY (6) - Natuur  28 / Ponzu  30  / Bloody Mary  29 

PATA NEGRA -  hummus  - Pan Caratsu   28


OTHER DRINKS

FRIS

Plat / bruisend (25cl)  3,5
Plat / bruisend (50cl)  7 
Coca-Cola / light / zero  3,5
Fanta  3,5
Sprite  3,5
Ice-Tea  3,5
Minute Maid  Appel / Tomaat  3,5
Fever-Tree  4,5
  Indian Tonic Water  
  Ginger Beer
  Sicilian Lemonade
Vers sinaasappelsap  7


BIER


Pils 25cl  3
Cornet 33 cl  5,5 (van 't vat)
Palm 25cl  3,5 
Estaminet 0.0 25cl  3,5 
Rodenbach Grand Cru 33cl  5,5
Rodenbach Alexander 33cl  5,5
La Trappe blond / Quadrupel (trappist) 33cl   5
Orval 33cl (trappist)   5,5
Oude Geuze Mariage Parfait Boon (Lambiek) 37,5cl   9
Oude Kriek Boon (lambiek) 37,5cl   9


KOFFIE 

by Nespresso What else? 
THEE


Lungo  3,5  
Espresso / Ristretto  3,5
Doppio  4,5
Cafeïne vrij  3,5  
Latte macchiato  4,5
Cappuccino  4,5
Versterkte koffie (French, Italian, Irish)  13
Thee  4
Verse munt  4,5
Verse gember 4,5


APERITIEVEN


Glas Champagne Moët & Chandon Impérial Brut  13
Cremant Marquis de Terfoy  7
Glas witte, rosé of rode wijn (kies hieronder)
Gin & Tonic (kies hieronder) 
Witte Vermouth   7 
Rode Vermouth   8,5   
Campari  7 
Pastis  7   
Pineau des Charentes  7  


GIN & TONIC


Broker's  15  
Hendrick’s  14
Buss N°509 Raspberry   15 
Buss N°509 White Rain   17  
Buss N°509 Grapefruit   15 
Elderflower  15  


VODKA

Belvedère Pure  9   

RUM
Brugal Blanco   7 
Brugal Anejo   8
Zacapa 23 YO   14 

TEQUILA
Patron Silver   10


WIJN


WIT
Vermentino
Puglia – Italië – Vecchia Torre – 2019  6,5 / 35  
Viognier
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2019  8 / 45  
Chardonnay
Marlborough – Nieuw-Zeeland – Cloudy Bay – 2018  10,5 / 55  

ROSE
Grenache Gris
Camargue – Frankrijk – Cave Sabledoc – 2018  6,5 / 35   

ROOD
Negroamaro & Malvasia Nera
Puglia - Italië – Vecchia Torre – 2016  6,5 / 35 
Grenache & Syrah
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2018 8 / 45 
Malbec
Mendoza – Argentinië – Terrazas - 2017  10,5 / 55  

SPARKLING

Moët & Chandon
 
Brut Impérial  13 / 75  

Cremant Marquis de Terfoy
  7 / 40

STERK


VODKA
Belvedère Pure  9   

Sherry 
Gonzalez byass, Oloroso   7
Gonzalez byass, Palo Cortado 12YO   9   

Madeira
Boal Reserve, Barbeito  8   Sercial 10YO  14  

PORTO
Wit - Rood  6

CALVADOS
Groult Réserve  8 Groult 12 YO  11   Groult Vénérable  13  

WHISKEY
The Naked Grouse – Blended Scotch  7  
Ardbeg Uigeadail – Islay 16 
Bulleit – Bourbon  9  

COGNAC
Hennessy V.S.  7  
J. Grosperrin – La Folle Blanche  13  
Leopold Gourmel – L’âge du fruit X.O.  17    

EAU DE VIE / GRAPPA
Nonino Il Merlot  10  
Levi Serafino Barbaresco  15  

LIKEUREN
Amaretto  7,5  
Sambuca  7,5   
Grand Marnier  7,5  
Cointreau  7,5  
Baileys  7,5  
Limoncello  7,5  


 






VOORGERECHTEN


"U" speciality: TARTAAR TONIJN / TUNA TARTARE
handgesneden tonijntartaar - crème van sesam in combinatie met daikon, kruidenolie. Zuivere smaak van tonijn.  22

"U" speciality: VITELLO TONATO
geserveerd met groene asperges en tonijn mi-cuit  26

COQUILLES / SCALLOPS
Geserveerd met een knolseldercrème, verse zeekraal en een safraansausje.  24

TOMAAT GARNAAL / TOMATO SHRIMP SALAD
carpaccio van 3 soorten tomaten - fris mosterdslaatje - Zeeuwse garnalen - huisgemaakte cocktailsaus  22

GEAY OESTERS

Natuur: 6st 28 / 9st 40

Ponzu: 6st 30 / 9st 44
frisse vinaigrette van sojasaus, citroen, rijstazijn, dashi en sjalotjes.

Bloody Mary: 6st 29 / 9st 42
cocktail in de oester: tomatensap, wodka, tabasco, worchester en selderijzout.

"U" specialty: WAGYU CARPACCIO
fijn gesneden Japanse Wagyu rundsvlees met notensla, gepofte tomaat en parmezaan   26

"U" speciality: KRAB / CRAB
bereid in kruidige groentenbouillon “court boullion” - gepresenteerd op een krokant van focaccia, afgewerkt met Granny Smith, carpaccio van venkel en een licht currysausje op basis van Turkse yoghurt. 22

GARNAALKROKETTEN / SHRIMP CROQUETTES
citroen - kropsla  - (2 stuks)  22 

KAASKROKETTEN "Van Tricht" / CHEESE CROQUETTES "Van Tricht"
artisanaal van kaasmeesters Van Tricht - 2 stuks  17 



HOOFDGERECHTEN


DE ZEE / THE SEA


"U" specialty : KRAB
 / CRAB
bereid in kruidige groentenbouillon “court boullion” - gepresenteerd op krokantjes van focaccia, afgewerkt met Granny Smith, carpaccio van venkel en een licht currysausje op basis van Turkse yoghurt. 26

COQUILLES / SCALLOPS
Geserveerd met een knolseldercrème, verse zeekraal en een saffraansausje.  32

MOSSELEN NATUUR / MUSSELS
Zeeuwse mosselen - huisgemaakte mosselssaus - witte wijn - verse frietjes  28

MOSSELEN THAI STYLE / MUSSELS THAI STYLE
Zeeuwse mosselen - Thaise soep: kokosmelk, koriander, citroengras, rode pepers, gember, paprika - verse frietjes - huisgemaakte mosselsaus. 32

"U" specialty: TOMAAT GARNAAL
 / TOMATO SHRIMP SALAD
carpaccio van 3 soorten tomaten - fris mosterdslaatje - Zeeuwse garnalen - verse frietjes en huisgemaakte cocktailsaus  28

ZEEBAARS / SEA BASS
dagvers - tabbouleh van bulgur - baby artisjok - mousse van waterkers en munt   26

SOLE MEUNIERE / DOVER SOLE
dagvers - kropsla - verse frietjes  39

GARNAALKROKET / SHRIMP CROQUETTES
citroen - kropsla - verse frietjes - 3 stuks  28


VEGGIE


QUINOA
 
gegrilde courgette en aubergine - krokant van wortel - hummus - gerookte paprika - feta  23

"U" specialty: CAESAR SALAD "korn"
Korn - Romeinse sla - hartige krokantjes van Parmezaan, huisgemaakte vinaigrette op basis van anjovis  25


HET LAND / THE LAND


"U" specialty: RUNDSTARTAAR
 / BEEF TARTARE
Italiaanse Piemonte rundsvlees van natuurlijke kweek - vers kwarteleitje - mosterdcrème (Dijon), groentjes, vissaus, dashi - kropsla - verse frietjes  26

"U" specialties: 

FILET PUR "Holstein"*  38
CÔTE À L’OS "Holstein"  46 pp (gerecht voor 2 pers)

Topkwaliteit van De Laet & Van Haver - wereldberoemd Holstein rundsvlees (Oostenrijk) - rijping 3 weken - béarnaise / champignon / peper   
*filet pur samen met beenmergpijp.

"U" specialty: VOL AU VENT parelhoen* / Guinea fowl*
parelhoen (gegaard op lage temperatuur) - huisgebakken bladerdeegkrokant - boschampignons - huisgemaakte gehaktballetjes  26
*met krokante zwezerik  / with crispy sweetbread. Suppl. 5


HUISGEMAAKTE VERSE VARKENSWANGETJES / HOMEMADE PORKCHEEKS
 
varkenswangetjes (traag gegaard) - op basis van Rodenbach, rozemarijn, thijm, oregano, look en laurier - vers witloofslaatje en verse frietjes  25


SALADES


"U" specialty: CAESAR SALAD parelhoen / Guinea fowl
Parelhoen (gegaard op lage temperatuur) - Romeinse sla - hartige krokantjes van Parmezaan, huisgemaakte vinaigrette op basis van anjovis  25

SALADE GEITENKAAS / GOAT CHEESE SALAD
geitenkaas gecombineerd met Breydelham - fris slaatje van groene sla, granaatappel, rabarber en pijnboompitten - geserveerd op een hartige toast  22 



Desserten

AARDBEIEN FANTASIE / STRAWBERRY FANTASY
met meringue en limoen-sorbet  13

DAME BLANCHE 
vers vanille-ijs met huisgemaakte, warme chocoladesaus - slagroom 13

CAPPUCCINO VAN RABARBER 
MET WITTE CHOCOLADE / WHITE CHOCOLATE
samen met vanille-ijs   14

GLAASJE DESERTWIJN
2017 - Grains de Givre - Pacherenc du Vic-Bilh - Douceur d'automne   9

ESPRESSO MARTINI
Belvedere vodka - Kahlua - Coffee  14



For kids
Voor kinderen

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

KIP - filet - verse frietjes – appelmoes   13

FISHSTICKS - huisgemaakte tartaar – verse aardappelpuree   13  

KAASKROKETJES - kropsla - verse frietjes  13



BREAKFAST

8u00 - 10u30 (voor niet-hotelgasten, enkel op reservatie via [email protected])

Reserveer
BREAKFAST
24 euro

Warme dranken naar keuze (Nespresso, verschillende soorten Thee)
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Een bereiding van hoeve-ei naar keuze
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter
Yoghurt
Granola
Vers fruit