À LA CARTE
Small Bites
Nems
12
sweet & sour
Iberico kroketjes
18
Pickles dip
Gyoza kip
14
sesam | gerookte soja
Paleta Iberico
22
crackers
Tartaar gerookte zalm
16
tartelette - kwepie mayo - bieslook
Oesters "Irish mor" Chef
18/3ps - 36/6p
sjalot dressing | citroen
Oester, « Irish Mor » gegratineerd Chef
20 (3ps) - 38 (6ps)
Churros
12
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
Imperial heritage Caviar (10gr / 30gr)
35 / 95
blini | zure room
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket klassiek
28
50% handgepelde garnalen | citroen | peterselie | cocktailsaus
Artisanale kaaskroket klassiek
18
peterselie | limoen
Gerookte zalm
25
toast | zure room | ui | kappertjes
Vitello tonato
25
kappers | Pantelleria | kalamata olijf
Carpaccio Holstein
26
truffelmayo | parmezaan | pijnboompittenpraliné
Tataki Tonijn AA A (topkwaliteit)
27
sesam | ponzu | wakame
Coquilles Saint-Jacques
35
butternut – duindoorn – gerookte paprika
Terrine van hert en foie gras
28
brioche - compote ui & vijg
Pomme Moscovite
42 / 98
Imperial heritage 10gr / 30gr | "La ratte" aardappel
PASTA
Linguine vongole
34
gekonfijte look | peterselie | citroen
Cappelletti buratta (V)
28
oesterzwam | truffelroomsaus
WILD
Stoofpotje van wild
28
herfstgroentjes - hert - everzwijn - rode wijn - peperkoek
Fazant
35
fine champagne - appel - cranberry compote - gecarameliseerd witloof
Hertenkalffilet
48
wildjus oude port - eryngii - palmkool
Catch of the day
39
verrassing: bereiding van de chef
Sliptongetjes à la meunière
42
Zeebaars in zoutkorst per 2p.
43 / pp
SALADES
Caesar salade
26
hoevekip | ansjovis | zuurdesem | crouton
Thai Beef Salad
28
rode peper | sesam | mizuna salade
VLEES
Steak Tartare Angus grand cru
36
handgesneden
Bouchée à la reine
31
hoevekip | mousseline | Parijse champignons | bladerdeeg
"U" MEAT SPECIALS
Entrecôte "Holstein" quality label
48
verse friet | beairnaise/peper/bordelaise
Filet Pur “Holstein" quality label
49
quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise
Desserts
Dame Blanche
15
vanille ijs | espuma chocolade | piment
Crème Brûlée
14
Crèpe Suzette
16
mandarin | napoleon
Crème brûlée.
14
Tarte tatin
15
pomme forestière | vannille-ijs
Café Glacé
14
kahlúa - mokka ijs - espuma koffie
Espresso Martini
16
vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
X-MAS DINNER
X-MAS LIVE - DINNER & MUSIC
149
Tijdens uw kerstdinner kan u genieten van zalige LIVE X-MAS MUSIC
Amuses
Blini met huisgemarineerde zalm - kroketje van kreeft met dip van "piquillo" peper - gegratineerde oester
Carpaccio van coquille
salade van noordzeekrab - daikonsalade - jus van waterkers
Ballotine van Kalkoen
jus fine champagne - pommes dauphine - gekarameliseerd witloof
Kerstbûche Delafaille
LIVE MUSIC
NEW YEAR'S EVE
Geniet van een zalig 5-gangendiner met vanaf middernacht onze Welcome 2026 dance party
255 all in
Glaasje Pommery Brut Royal Silver
Amuses
Brioche met terrine van ganzenlever - Gegratineerde Zeeuwse creuse met beurre blanc van Champagne - Fazantenkroketje met crème van bospaddenstoel
Carpaccio van langoustine
Jus van verveine - kruidenslaatje
Cappuccino van kreeftenbisque
Linquine met verse wintertruffel
Reefilet Stroganoff
millefeuille aardappel - gebakken girolles - artisjok
Gevulde macaron “2026”
fruits exotiques
Glaasje Pommery Brut Royal Silver
Live Party DJ Pablo Daeseleire (Daezi) | cocktails | champagne | fine wines | all drinks
U ENJOY MENU
HET BESTE VAN ONZE KAART IN ÉÉN MENU!
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
75 - *95
Aangepaste wijnen
44 - *55
Mocktail pairing
39 - *50
HET MENU
Amuse
Carpaccio Rund "Holstein"
truffelmayo - parmezaan - mizuna salade
Oester "Irisch Mor" gegratineerd
gouda kaas - room - sjalot
Cappelleti burrata
5de gang
oesterzwam - truffelroomsaus
Catch of the day
Crèpe Suzette
amaretto / koffie
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
42 | *48
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
BASIL SMASH
16
Basil - triple sec - Hendricks gin
NEGRONI
14
bombay gin - campari - red Vermouth
WHISKEY SOUR
16
Four Roses - citrus
BLOODY MARY
16
42 below vodka - big tom tomato juice
PALOMA
16
Patron Tequila - Fevertree grapefruit soda
SPICY MARGHARITA
16
Patron - cointreau - lime - spices
PISCO SOUR
16
Pisco - lime
PORNSTAR MARTINI
16
vodka - passion fruit grape
DARK & STORMY
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
ESPRESSO MARTINI
16
Belvedère – coffee – Tia maria
MOSCOW MULE
16
Belvedère - lime - ginger beer
COSMOPOLITAN
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
APEROL SPRITZ
12
MOCKTAILS
MOCKTAILS
FRENCH BLOOM
15
sparkling chardonnay
CRODINO
6
GINZU SPRITZ "BOTAN"
13
Etherical oils of lemon & manderins corried by giner distillates
BOTANIETS GIN & TONIC
13
Fevertree tonic
BASIL SMASH 0%
13
botaniets - basil
NOGRONI
13
WAKATYA
13
huacatay - sweet basis - mint - lime - tarragon
