Resto

12-14 / 18-21u

Reserveer
Welcome in "U"!

MENU


We bieden U een uitgebreide keuze aan "à la carte" gerechten:
Chef's choice & Classics.

Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch en 's avonds van zondag tot donderdag, ons toegangelijk "High Energy Menu" volgens het verse marktaanbod.

Verder vindt U onderaan ons verrassend 
Gastronomisch Degustatiemenu van de Chef. 


Geniet van het leven!

Geniet van de "U"!


---


"The apero life" 



Moët & Chandon Brut Impérial   15 / 90

Cava Pere Ventura Reserva Brut  8 / 45

Zucchi Lambrusco dit Sorbara Rosato  11,5 / 65


Ontdek onderaan onze uitgebreide cocktail- en mocktailkaart

 

Om te starten (to share)

 

Oesters 3/6/9   17 / 33  / 48
natuur | ponzu | thai

Pata Negra   29
hummus | pan caratsu

Calamares  16
Tartaar

Pulpo   18
ponzu | wasabi

Nobashi garnaal   16
wasabi mayo

Garnaal bites   19
cocktail | citroen | peterselie

Dip   6
Baba ganoush of hummus of pepadew | pan caratsu


---


Elke week een nieuwe lunch


“The good life” 


(Volgens het verse marktaanbod)


Voorgerecht en Hoofdgerecht   39
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert   45


---


Elke avond 


"High Energy Menu"*


Uw hoeft zich niet blauw te betalen om "fine dining" te belaven in "U" daar bieden we u een zalig 3 gangen menu aan inclusief dranken*

60€

*2 glazen wijn + water (50cl / 2p)

*Dit menu is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.


---


À la carte


“Chef’s Choice"

Tataki zalm   
udon noodles | edamame | rammenas   24

Wagyu - noordzeekrab  
komkommer | avocado   36

Carpaccio langoustine   
nori | selder | dachi   28

Zwezerik  
bloemkool | vadouvan   22

Coquille  
wortel | paprika | groene curry   25

---

Kabeljauw   
zure room | waterkers | escabèche   35

Dorade  
pompoen | eringy | groene curry  32

Hert   
rode biet | champignon | oca de Peru   34

ZwartpootkIp   
bloemkool | witloof | fine champagne   35

Buikspek  
Vlaams Duroc | paksoi | okra | pinda   28

Entrecôte Carima   2p. 98 

 

---


“Classics"

Oesters 3/6/9 
natuur | ponzu | thai   17 / 33 / 48

Artisanale Garnaalkroket  
waterkers | shichimi togarashi | citroen   21

Wagyu carpaccio  
tomberry | parmezaan | rucola   29

--- 

Sliptong Meunière   39

"U" Rundstartaar   
gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant   33

Entrecôte Black Angus   2p. 95

Filet Pur   
Simmental | merg  | béarnaise | peper | champignon   43

Caesar Salad   
parelhoen | little gems | ansjovis   29

 --- 

"Veggie"

Aubergine   
sesam | miso | bbq   19

Oerbiet  
miso | yoghurt | sesam   19

 ---

 Bulgur  
paprika | wortel | bergamot   26

Risotto  
boschampignon | lente ui | belper knolle   26

---

"Desserts" 

Rabarber  
yoghurt | hibiscus | witte chocolade   14

Ananas  
kokos | chili | witte chocolade   14

Nougat glacé  
gezouten karamel | sinaas confit | kletskop   14

Dame Blanche  
vanille | chocolade | crème Chantilly   14

Chef’s signature tiramisu    
koffie | mascarpone | amaretto   14

Kaasselectie ‘Van Tricht’   17


*Om onze service voor U perfect te laten verlopen, vragen we U beleefd om, bij een reservatie van 6 of meer personen, uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- én hoofdgerechten. U kan uiteraard ook steeds kiezen voor één van onze menu's. Met veel dank.

---


Degustatiemenu 

“The better life”   

Geserveerd voor het volledig gezelschap

Indien aanpassingen gewenst, gelieve vooraf door te geven. (kan mogelijk een supplement inhouden). 

 

Amuse “U”

---

Zeeuws scheermes
tom kha kai | palmhart | chili | supp. 10 g kaviaar (25)

 ---

Oosterschelde paling
bbq | champignon | bouchot mossel

---

Zwezerik**
bloemkool | vadouvan

 ---

Wilde eend
oerbiet | oca de Peru | 5 spice

 ---

Peer
amandel | advocaat | olijfolie

---

Chef’s signature tiramisu*

koffie | mascarpone | amaretto

 

Kaasselectie ‘Van Tricht’  supplement 17

4 gangen   75   / 3  wijnen   30

*5 gangen   87   / 3 wijnen   30

**6 gangen   95   / 4 wijnen   40

Kaas ipv dessert   9

---

"Cocktails"

Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter   14

French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut   19

Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer   14

Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime   16

Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal   18

Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime   15

Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura   16

Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura   16

Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned   17

U Spritz Italicus – Grapefruit – Crémant   15

Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer   14

Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo   15

Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo   17

White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon   15

Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec   16

Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon   17

Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon   17

 

Mocktails

 

Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic   9

Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale   9

Virgin Cheeks nona gin – raspberry   9