Resto

12-14 / 18-21u

Reserveer
Fresh takes on Fine Dining!

MENU


We bieden U een uitgebreide keuze "à la carte"!

Ontdek zeker ook onze nieuwe vegetarische gerechten! 

Daarnaast serveren we U elke week een nieuwe lunch (39€)  

's Avonds van zondag tot donderdag, ons toegangelijk "High Energy Menu" volgens het verse marktaanbod. (3 gangen + aangepaste wijnen: 60€)

Voor de echte culinaire liefhebber bieden we u ons degustatiemenu van de chef.

Onze menu-formules, Cocktails, Bites & Mocktails vindt U onderaan deze pagina.

Geniet van het leven!

Geniet van de "U"!


---


THE APERO LIFE!



Moët & Chandon Brut Impérial   15 / 90

Cava Pere Ventura Reserva Brut  8 / 45

Zucchi Lambrusco dit Sorbara Rosato  11,5 / 65


Ontdek onderaan onze uitgebreide Bites-, cocktail- en mocktailkaart


---



À LA CARTE


Oesters 3/6/9 
natuur | ponzu | thai   17/33/48

Garnaalkroket  
waterkers | shichimi togarashi | citroen   21

Tataki tonijn   
udon noodles | edamame | rammenas   24

Noordzeekrab  
mango | wortel | groene papaya   29

Carpaccio langoustine   
nori | selder | dashi   28

Wagyu carpaccio  
tomberry | parmezaan | rucola   29

Asperges à la Flamande   28

Tartaar zalm  
pan caratsu | ponzu | chili   28


---


SALADES

Caesar Salad  
hoevekip | little gems | ansjovis   29

Thai beef salad  
eikenblad | udon noodles | wortel   29

Burrata  
tomaat | basilicum   28


---


HOOFDGERECHTEN


Sliptong Meunière  
39

Kabeljauw  
artisjok | venkel | courgette   35

Tarbot  
kapperboter | puree   (300 g) 59

Carabineros  
focaccia rozemarijn   2 st 45  /  3 st 65

Asperges à la Flamande   36

Hoevekip  
witte asperge | erwt | grelot ui   35

Rundstartaar  
gepekelde groenten | kwartelei | ui krokant   33

Buikspek  
lente ui  | mais | pinda   28

Filet Pur  
Simmental | merg  | béarnaise | peper | champignon   43

Entrecôte Sashi   2p. 98

Entrecôte Carima   2p. 98

 
---


VEGGIE

Aubergine   
sesam | miso | bbq   19

Tofu  
kerstomaat | wakame | porto   19

Avocado  
feta | koriander | cashew   19 

Bulgur  
paprika | wortel | bergamot   26

Risotto  
boschampignon | lente ui | belper knolle   26

 

 ---

 

DESSERTS

 

Rabarber  
yoghurt | hibiscus | witte chocolade   14

Ananas  
kokos | chili | witte chocolade   14

Nougat glacé  
gezouten karamel | sinaas confit | kletskop   14

Dame Blanche  
vanille | chocolade | crème Chantilly   14

Chef’s signature tiramisu    
koffie | mascarpone | amaretto   14

Kaasselectie ‘Van Tricht’   17


*Om onze service voor U perfect te laten verlopen, vragen we U beleefd om, bij een reservatie van 6 of meer personen, uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- én hoofdgerechten. U kan uiteraard ook steeds kiezen voor één van onze menu's. Met veel dank.


---


MENU FORMULES


DEGUSTATIEMENU VAN DE CHEF!

“The better life”   

Geserveerd voor het volledig gezelschap

Indien aanpassingen gewenst, gelieve vooraf door te geven. (kan mogelijk een supplement inhouden). 

---

Noordzeekrab
mango | wortel | groene papaya

---

Langoustine 
ajo blanco | chevenne ui | chili

---

Inktvis **
courgette | artisjok | venkel

---

Lamsfilet
asperge | shi take| tuinboontjes

---

Witte chocolade
mousse | ananas | panna cotta kokos

---

Chef’s signature Tiramisu *
koffie | mascarpone | amaretto


Kaasselectie ‘Van Tricht’ Supplement 17      
 

4 gangen   75   / 3  wijnen   30 

*5 gangen   87   / 3 wijnen   30 

**6 gangen   95   / 4 wijnen   40 

Kaas ipv dessert   9

4 gangen   75   / 3  wijnen   30
*5 gangen   87   / 3 wijnen   30 *
**6 gangen   95   / 4 wijnen   40

---

ELKE WEEK EEN NIEUWE LUNCH!

“The good life” 

(Volgens het verse marktaanbod)

Voorgerecht en Hoofdgerecht   39 

Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert   45


---


ELKE AVOND!

"High Energy Menu"*

Uw hoeft zich niet blauw te betalen om "fine dining" te belaven in "U" daar bieden we u een zalig 3 gangen menu aan inclusief dranken*

60€

*2 glazen wijn + water (50cl / 2p)

*Dit menu is niet verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.


---

BITES TO SHARE

Oesters 3/6/9   17 / 33  / 48
natuur | ponzu | thai

Pata Negra   29
hummus | pan caratsu

Calamares  16
Tartaar

Pulpo   18
ponzu | wasabi

Nobashi garnaal   16
wasabi mayo

Garnaal bites   19
cocktail | citroen | peterselie

Dip   6  
Baba ganoush of hummus of pepadew | pan caratsu


---

COCKTAILS

Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter   14

French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut   19

Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer   14

Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime   16

Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal   18

Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime   15

Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura   16

Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura   16

Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned   17

U Spritz Italicus – Grapefruit – Crémant   15

Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer   14

Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo   15

Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo   17

White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon   15

Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec   16

Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon   17

Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon   17

 

MOCKTAILS


Jungle Spritz
Martini Vibrante – pineapple – tonic   9

Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale   9

Virgin Cheeks nona gin – raspberry   9