Resto

12-15 / 18-22u

Reserveer
Welcome in "U"!

VOOR MENU JAZZ MAS - ELKE DONDERDAG 

kijk onderaan deze pagina.



---


“U Love the good life”   39

(lunch enkel 's middags verkrijgbaar)


Amuse "U"

Carpaccio coquille
citrus | granaatappel

Ragout van ree
parisienne | chantenay

 Koffie of thee

Dessert indien gewenst
Supplement à la carte



---


“U love the better life”   87

(Wenst U aanpassingen aan het menu, gelieve deze tijdig door te geven)

Amuses

Foie Gras
dadel – daikon – gerookte paling

Langoustine
quinoa – bergamot – venkel

Bisque
garnaal – gerookte paprika – gepofte tomaat

Everzwijn
spruit – zwarte look – chantenay wortel

Druif
ricotta – caramel – zwarte thee – amandel

Kaasselectie ‘Van Tricht’ 
Supplement 16

87€/pp - Excl. dranken

* Zeebaars ipv Everzwijn  5

**Kaas ipv dessert   8


---

 

“U can go your own way”


Á la carte

 

Voorgerechten 

Foie gras  26
terrine | dadel | gerookte paling

Tartaar van tonijn   24
kroepoek | avocado | rettich

Wagyu carpaccio   29
yuzu crème | gerookte mozzarella | enoki champignons

Noordzeekrab   27
komkommer | snijboon | avocado

Oesters   32
natuur | ponzu | thai

Langoustine   34
dragon | zwarte look | focaccia

Garnaal   22
kroket | avocado | citroen

Coquilles  25
bulgur | lamsoor | vadouvan

Quinoa   24 (V)
zomerse groenten | parmezaan | hummus


---


Hoofdgerechten


Hazenrug (2 p.) 42/pp
Nashipeer – schorseneren – sauce arlequin

Fazant   35  
Suppl.: verse zwarte truffel 10
fine champagne |  bloemkool | witloof

Hert  34  
Chioggia  |  Witloof  |  bordelaise

Zeebaars   38
Risotto | mini broccoli | girolle | sauce vin blanc

Zeetong Meunière   45

Bisque “Harrewyn”   36
zalm | rivierkreeft | specialiteit van de chef

Rundstartaar   32
gepekelde groenten | kwartelei | krokant van ajuin

Côte à l’os   2p. 105
Holstein | 3 weken dry-aged | béarnaise | peper | champignon

Filet Pur  
39
Holstein | merg | béarnaise | peper | champignon

Bouchée à la reine royale   32
Mechelse koekoek | kalfszwezerik | bladerdeeg

Caesar Salad   29
parelhoen | little gems | ansjovis

 

---


Veggie


Caesar Salad   27
korn

Poivron pointu  
24
puntpaprika | tofu | koriander


Risotto 
26
verse ricotta | bimi |  frisse erwtencrème | girolle | shitake

 

---


Desserts

 

Brownie   15
appelsien | mascarpone  | praliné

Millefeuille   16
witte chocolade | framboos | kwark

Tartelette   15
citrus | meringue | vanilla

Dame Blanche   13
vanille | chocolade | crème Chantilly

Kaasselectie ‘Van Tricht’   16

 

---



Cocktails

(all day long)

Negroni
Bombay Sapphire – Martini Riserva Rubino – Martini Riserva Bitter   14

French 75
Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut   19

Dark and Stormy
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer   14

Patron Elderflower Margarita
Patron Silver – St. Germain – lime   16
With a touch of smoke – mezcal   18

Lazy Red Cheeks 42
below – raspberry – violet – lime   15

Whisky Sour
Aberfeldy 12 – lemon – Angostura   16

Rum Old Fashioned
Bacardi Ocho – Angostura   16

White Russian
Grey Goose – Tia Maria – fresh cream   16

Espresso Martini
Belvedère – koffie – tia maria   16

U Spritz
Gingerlo – limoen – crémant   15

Hendricks cucumber lemonade
Hendricks – citroen – soda   15

Cointreau Mule
Cointreau – limoen – ginger beer   14

Moscow Mule
Belvedère – limoen – ginger beer   14

 

Mocktails

 

Jungle Spritz
Martini Vibrante – pineapple – tonic   9

Floreale Buck
Martini Floreale – apple – ginger ale   9

Ipanema
passion fruit – ginger beer   9

Kombucha By Troebel for "U"
Grapefruit & Rose   8
Chili & Lemongrass   8

---

"U" Bites 

(doorlopend verkrijgbaar)



6 oesters/oysters “Geay”
   32
natuur | ponzu | thai

Pata Negra
   29
Huisgemaakte hummus | gerookte paprika | pan caratsu

Paté van wild  12
toast / ui. / cornichon

Dips   16
baba ganoush | yoghurt & groene peper


----


Every Thursday: JAZZ MASS 



Live Music - Cocktails - Fine Wines/Champagne 


JAZZ MAS MENU 

(enkel op donderdag)


GRAVAD LAX.  14
Dille / zure room  

LEMONGRASS SATAY.  9
saté - Kewpie - Sriracha - lenteui

KINGKRAB.   Dagprijs
kuidenboter - toast zuurdesem

MANCHEGO.  11€
vijgenconfijt   

OESTERS (6).  32€
ponzu - natuur - Thai vini     

CAMEMBERT.  15€
zuurdesm baguette – sauternes  

WILDPATÉ.  12€
zuurdesem – augurk - zilverui   

ROBESPIERE.  19€
scottona – zongedroogde tomaat  -  Parmazaan    

REERAGOUT   19€


Meer info of reservatie: info@u-eatsleep.be