Resto

12:00-15:00 18:00-22:00

Réserver
Plâts supplementaires

VIENNOISERIES (croissant, petits sandwiches garnis sucrés), beurre et confiture   10

TOAST À L’OMELETTE  - fines herbes - champignons   14 

OEUFS BROUILLÉS - ciboulette - tomate   12

OEUF SUR LE PLAT
- jambon Iberico   16

SAUMON - fumé - aneth - levain-chef   18

GRANOLA - chocolat - Yaourt de vanille   8

TOUTE LA JOURNEE

RILLETTE VAN MAKREEL - Pan Caratsu  11 

OESTERS GEAY (6) - Natuur  28 / Ponzu  30  / Bloody Mary  29 

PATA NEGRA -  hummus  - Pan Caratsu   28




BOISSONS

WIFI: Uhotel-guest  - wachtwoord: Uhotel_GUEST

FRESH SOFT DRINKS

Still / Sparkling water (25cl)  3,5 
Still / Sparkling water (50cl)  7 
Coca-Cola / light / zero  3,5 
Fanta  3,2  Sprite  3,5  
Ice-Tea  3,5  
Minute Maid  Appel / Tomaat  3,5 
Fever-Tree  4,5   
Indian Tonic Water
     
Ginger Beer   
Sicilian Lemonade 
Fresh orange juice  7

BELGIAN BEERS

Pils 33cl 3,5 
Palm 25cl  3,5  
Estaminet 0.0 25cl  3,5  
Cornet 33cl  5,5 
Rodenbach Grand Cru 33cl  5,5  
Rodenbach Alexander 33cl  5,5 
La Trappe blond / Quadrupel (trappist) 33cl   5  
Orval 33cl (trappist)   5,5 
Old Geuze Mariage Parfait Boon (Lambiek) 37,5cl   9  Old Kriek Boon (lambiek) 37,5cl   9

COFFEE by Nespresso What else?  
TEA

Lungo  3,5  
Espresso / Ristretto  3,5   
Doppio  4,5
Cafeïne Free  3,5    
Latte macchiato  4,5 
Cappuccino  4,5  
Strong coffee (French, Italian, Irish)  13 
Tea  4 
Tea fresh mint  4,5 
Tea fresh ginger  4,5

APERO

Glass of Champagne Moët & Chandon Impérial Brut  13  Glas of white, rosé or red wine (make your choice below)  Gin & Tonic (make your choice below) Campari Spritz  10 
Negroni  9
White Vermouth  7   
Red Vermouth  8,5    
Campari  7   
Pastis  7    
Pineau des Charentes  7  

GIN & TONIC

Broker's  15   
Hendrick’s  14  
RawGin  19   
Buss N°509 Raspberry - Fruity  15   
Buss N°509 White Rain - Complex  17   
Buss N°509 Grapefruit – Fruitig  15 

VODKA 
Belvedère Pure  9   

RUM 
Brugal Blanco  7  
Brugal Anejo  
Zacapa 23 YO  14 

TEQUILA 
Espolon Reposado  8

WINES

WHITE

Vermentino 
Puglia – Italië – Vecchia Torre – 2019  6,5 / 35    
Viognier 
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2019  8 / 45    
Chardonnay
Marlborough – Nieuw-Zeeland – Cloudy Bay – 2017  10,5 / 55  

ROSE 

Grenache & Carignan 
Camargue – Frankrijk – Cave Sabledoc – 2019  6,5 / 35   

RED

Negroamaro & Malvasia Nera 
Puglia - Italië – Vecchia Torre – 2016  6,5 / 35   
Grenache & Syrah 
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2017 8 / 45   
Malbec 
Mendoza – Argentinië – Terrazas - 2018  10,5 / 55  

SPARKLING 

Moët & Chandon  
Brut Impérial  13/75  

STRONG DRINKS / SPIRITS

WODKA
Belvedère Pure  9 
SHERRY
Palo Cortado
Gonzalez Byass  7  
MADEIRA
Boal Reserve, Barbeito  8   Sercial 10YO  14  
PORTO
Wit - Rood  6
CALVADOS
Groult Réserve  8 
Groult 12 YO  11   
Groult Vénérable  13  
WHISKEY  
The Naked Grouse – Blended Scotch  7   
Ardbeg Uigeadail – Islay 16   
Bulleit – Bourbon  9  
COGNAC
Hennessy V.S.  7    
J. Grosperrin – La Folle Blanche  13    
Leopold Gourmel – L’âge du fruit X.O.  17    
EAU DE VIE / GRAPPA  
Nonino Il Merlot  10   
Levi Serafino Barbaresco  15  
LIKEUREN  

Amaretto  7,5    
Sambuca  7,5     
Grand Marnier  7,5    
Cointreau  7,5    
Baileys  7,5    
Limoncello  7,5  



Entrées

"U" specialty: TUNA TARTARE Hand-cut tuna tartare - seame crème in combination with black radish, daikon, herb oil - pure tuna taste  19

OYSTERS

Nature6p 28 / 9p 40

Ponzu: 6p 30 / 9p 44 Fresh soy vinaigrette, lemon, rice vinegar, dashi, shallot

Bloody Mary: 6p 29 / 9p 42  a cocktail in the oyster: tomato juice, wodka, tabasco, worchester, celery salt

"U" specialty: WAGYU CARPACCIO   Finely chopped Japanese Wagyu with arugula salad, roasted tomato and parmesan  26

BURRATA   Served with green asparagus together with crispy parma ham 22 
*Veggie version: without crispy parma ham and extra asparagus.

"U" specialty: TOMATO SHRIMP SALAD 3 different carpaccio tomatoes – fresh honey mustard salad – roasted avocado- hand peeled shrimps – fresh fries, homemade cocktail sauce  21

"U" speciality: CRAB   Prepared in a herb bouillon with crispy focaccia, Granny Smith, vennel carpaccio, light Turkish yoghurt curry sauce  19

SHRIMP CROQUETTES  lemon - green salad - 2 pieces  21 

CHEESE CROQUETTES - artisanal2 pieces  17


PLATS PRINCIPAUX
Resto, Foodbar, terrasse

THE SEA

"U" specialty : CRAB  Prepared in a herb bouillon with crispy focaccia, Granny Smith, vennel carpaccio, light Turkish yoghurt curry sauce 29

"U" specialty: TOMATO SHRIMP SALAD 3 different carpaccio tomatoes – fresh honey mustard salad – roasted avocado- hand peeled shrimps – artisanal fries, homemade cocktail sauce  28

SEA BASS  Daily fresh Sea bass – Bulgur Tabbouleh – string bean mousse  26

SOLE MEUNIERE  Daily fresh – salad – artisanal fries  39

SHRIMP CROQUETTES  lemon – salad – artisanal fries - 3 pieces  28 

VEGGIE
QUINOA   Grilled courgette – crispy carrot – hummus – roasted pepper – feta  23

"U" specialty: CAESAR SALAD "korn" Korn – Romaine salad – crispy parmesan – homemade ansjovis vinaigrette  25

THE LAND

"U" specialty: BEEF TARTARE 
Italian Piemontese beef tartare – fresh quail egg – mosterd crème - vegetables – fish sauce – mashed tomato – dashi – salad – artisanal fries  26

"U" specialties:  

FILET PUR "Holstein"*  38  
CÔTE À L’OS "Holstein"  46 pp (min 2 pers)

De Laet & Van Haver top quality – world famous Holstein beef ( Austria ) – 3 weeks ripening proces * Filet pur with bone marrow

"U" specialty: VOL AU VENT Guinea fowl* 
Guinea fowl ( cooked on low temperature ) - homemade puff pastry – mushrooms – homemade meat balls  26 with sweatbread supl. 5

HOMEMADE PORK CHEEKS 
Pork cheeks ( slowly cooked ) – Rodenbach, rosemary -thyme – Oregano – garlic and laurel – fresh chicory salad and artisanal fries  25

SALADS

"U" specialty: CAESAR SALAD Guinea fowl Guinea fowl (slowly cooked ) – Romaine salad – crispy parmesan – homemade ansjovis vinaigrette  25

GOAT CHEESE SALAD  Goat cheese salad combined with Breydelham – fresh green salad, pomegranate, rhubarb, pine kernel served on savoury toast  22


Desserts

STRAWBERRY FANTASY  with meringue and sorbet  13

DAME BLANCHE  Fresh vanilla ice cream with homemade chocolate sauce  13

WHITE CHOCOLATE  In a glas served white chocolate mousse with vanille ice cream and rhubarb coulis  14


For Kids
Pour les enfants

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

POULET – frites – compote de pomme   13

FISH STICKS – sauce tartare – purée   13  

CROQUETTES AUX FROMAGE – salade – frites   13



Breakfast

7:30 - 10:30 / Dimanche: 8:30 - 10:30

Réserver
Formule petit déjeuner 2:
26 euro

Boisson chaude au choix
Jus d’orange frais pressé
Différentes sortes de petits pains, viennoiserie (croissant, petits sandwiches garnis sucrés)
Oeuf de ferme : préparation au choix
Charcuterie artisanale, fromage, confiture, beurre Saumon fumé
Yaourt Granola
Préparation à base de fruits