Resto

12pm-03pm 06pm-10pm

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Welcome in the NEW "U"!

"The apero life" 

Moët & Chandon Brut Impérial. 13 / 75 

Crémant Marquiq de Terfoy.   8 / 44 

(Discover our home made Cocktails below)


“The apero life”


Moët & Chandon Brut Impérial   13 / 75

Cremant Marquis de Terfoy   8 / 44


To start 

(as an appetizer)

Caviar Guelden Oscietra (30g)   
85
blini | sour cream

6 oysters   32 plain | ponzu | thai

Pata Negra   29 hummus | pan caratsu

Pulpo   18 ponzu | wasabi

Dim sum   19 shrimp | shiitake | soya

Dips   14 muhammara | red beet tzatziki

Shrimp bites   16 cocktail | lemon | parsley

Calamares   14 Tartare sauce | lemon


Menu & à la carte dishes


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Lunch Menu

“The good life”

Served as lunch only

 

According to market offer:

Starter and Main Course   39

Starter, Main Course and Dessert   45


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“U Classics à la carte”


STARTERS

 

Oysters   plain | ponzu | thai   32

 

Shrimp croquettes   watercress | shichimi togarashi | lemon   19

 

Wagyu carpaccio   tomberry | parmesan | rocket   29

 

Asparagus à la Flamande   22


MAINS

  

Slip sole Meunière   38


Beef tartare   
pickled vegetables | quail egg | onion   32


Giant Tiger Prawns.
 seasonal veggies mediterranean sauce. 39
 

Entrecôte Black Angus   2p. 83

 
Filet Pur   Holstein | marrow | béarnaise | pepper | mushroom   39

 
Caesar Salad   guinea fowl | little gems | anchovies   29


DESSERTS

 

Dame Blanche   vanilla | chocolate | whipped cream   12

 

Brownie   orange | mascarpone | praliné   14

 

Cheeseplate ‘Van Tricht’   17

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“Chef’s Choice à la carte”


STARTERS

 

Tuna tataki   turnip | paksoi sesame   24

 

Wagyu – northsea crab   cucumber | avocado   35

 

Flax whiting tartare   white and green asparagus | grapefruit   22

 

Lobster   carrot | paprika | bergamot   35

  

MAINS

 

Seabass   fennel | artichoke | cockle   32

 

Veal entrecôte   asparagus | ramson | peas   34

 

Black legged chicken   parsnip | shallot | cantharel   32

 

Lamb   assparagus | carrot | zucchini   35

 

Entrecôte Swami   2p. 97 


DESSERTS

 

Grape   verjuice | ricotta | almond   14

 

Rhubarb   yogurt | white chocolate | hibiscus   14

 

“U Veggie à la carte”

 

Asparagus à la Flamande   22

Risotto   Bimi | spring onion | field mushrooms   26

Bulgur   paprika | carrot | bergamot   26

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Chef's degustation menu

“The better life”   72 


Amuse “U”

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Hamachi
kumquat | koji | leche de tigre | extra caviar 10g (25)

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Langoustine*
paprika | carrot | bergamot

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Brill
ucchini | vadouvan | citrus

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Entrecôte Carima Superior Dry Aged
Green asparagus | broad bean | mai take

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Apricot**
lavender | almond | sherry

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Cheese Selection ‘Van Tricht’ Surcharge 17

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*5th course  13

**Cheese instead of dessert   9

Wine Pairing   40 / 50

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Cocktails


Negroni Bombay Sapphire – Martini Rubino – Martini Bitter   14

French 75 Bombay Sapphire – lemon – Moët & Chandon Brut   19

Dark and Stormy Bacardi Cuatro – lime – ginger beer   14

Patron Elderflower Margarita Patron Silver – St. Germain – lime   16

Bartender’s tip: With a touch of smoke – mezcal   18

Lazy Red Cheeks 42 below – raspberry – violet – lime   15

Whisky Sour Aberfeldy 12 – lemon – Angostura   16

Rum Old Fashioned Bacardi Ocho – Angostura   16

Bartender’s tip: Wagyu infused Old Fashioned   17

Moët Garden Spritz   15

U Spritz Italicus – grapefruit – crémant   15

Moscow Mule Belvedère – lime – ginger beer   14

Last Word Bombay Premier Cru – Chartreuse – Luxardo   15

Closing Argument Mezcal – Chartreuse – Luxardo   17

White Lady Bombay Premier Cru – Cointreau – lemon   15

Bartender’s tip: Thyme infused Triple Sec   16

Penicillin Dewars 12 – ginger – lemon   17

Gin Fizz Chamomile infused Bombay Sapphire – soda – lemon   17


Mocktails

 

Jungle Spritz Martini Vibrante – pineapple – tonic   9

Floreale Buck Martini Floreale – apple – ginger ale   9

Virgin Cheeks nona gin – raspberry   9