Resto

12-15 / 18-22u

Reserveer
DRINKS

WIFI: Uhotel-guest  - wachtwoord: Uhotel_GUEST

FRIS

Plat / bruisend (25cl)  3,5
Plat / bruisend (50cl)  7 
Coca-Cola / light / zero  3,5
Fanta  3,5
Sprite  3,5
Ice-Tea  3,5
Minute Maid  Appel / Tomaat  3,5
Fever-Tree  4,5
  Indian Tonic Water  
  Ginger Beer
  Sicilian Lemonade
Vers sinaasappelsap  7

BIER

Pils 33cl 3,5
Palm 25cl  3,5 
Estaminet 0.0 25cl  3,5 
Cornet 33cl  5,5
Rodenbach Grand Cru 33cl  5,5
Rodenbach Alexander 33cl  5,5
La Trappe blond / Quadrupel (trappist) 33cl   5
Orval 33cl (trappist)   5,5
Oude Geuze Mariage Parfait Boon (Lambiek) 37,5cl   9
Oude Kriek Boon (lambiek) 37,5cl   9

KOFFIE 
by Nespresso What else? 
THEE

Lungo  3,5  
Espresso / Ristretto  3,5
Doppio  4,5
Cafeïne vrij  3,5  
Latte macchiato  4,5
Cappuccino  4,5
Versterkte koffie (French, Italian, Irish)  13
Thee  4
Verse munt  4,5
Verse gember 4,5

APERITIEVEN

Glas Champagne Moët & Chandon Impérial Brut  13
Cremant de Luxe 7
Glas witte, rosé of rode wijn (kies hieronder)
Gin & Tonic (kies hieronder) 
Negroni  9
Witte Vermouth  7 
Rode Vermouth  8,5   
Campari  7 
Pastis  7   
Pineau des Charentes  7  

GIN & TONIC

Broker's  15  
Hendrick’s  14
RawGin  19  
Buss N°509 Raspberry   15 
Buss N°509 White Rain   17  
Buss N°509 Grapefruit   15 
Buss N°509 Grapefruit   15  


VODKA
Belvedère Pure  9   

RUM
Brugal Blanco  7 
Brugal Anejo  8
Zacapa 23 YO  14 

TEQUILA
Espolon Reposado  8


WIJN


WIT
Vermentino
Puglia – Italië – Vecchia Torre – 2019  6,5 / 35  
Viognier
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2019  8 / 45  
Chardonnay
Marlborough – Nieuw-Zeeland – Cloudy Bay – 2017  10,5 / 55  

ROSE
Grenache & Carignan
Camargue – Frankrijk – Cave Sabledoc – 2019  6,5 / 35   

ROOD
Negroamaro & Malvasia Nera
Puglia - Italië – Vecchia Torre – 2016  6,5 / 35 
Grenache & Syrah
Rhône – Frankrijk – Delas Frères – 2017 8 / 45 
Malbec
Mendoza – Argentinië – Terrazas - 2018  10,5 / 55  

SPARKLING
Moët & Chandon  
Brut Impérial  13 / 75  


STERK


VODKA
Belvedère Pure  9   

Sherrry 
Palo Cortado, Gonzalez Byass  7  

Madeira
Boal Reserve, Barbeito  8   Sercial 10YO  14  

PORTO
Wit - Rood  6

CALVADOS
Groult Réserve  8 Groult 12 YO  11   Groult Vénérable  13  

WHISKEY
The Naked Grouse – Blended Scotch  7  
Ardbeg Uigeadail – Islay 16 
Bulleit – Bourbon  9  

COGNAC
Hennessy V.S.  7  
J. Grosperrin – La Folle Blanche  13  
Leopold Gourmel – L’âge du fruit X.O.  17    

EAU DE VIE / GRAPPA
Nonino Il Merlot  10  
Levi Serafino Barbaresco  15  

LIKEUREN
Amaretto  7,5  
Sambuca  7,5   
Grand Marnier  7,5  
Cointreau  7,5  
Baileys  7,5  
Limoncello  7,5  


 






VOORGERECHTEN


"U" speciality: TARTAAR TONIJN 
handgesneden tonijntartaar - crème van sesam in combinatie met daikon, kruidenolie. Zuivere smaak van tonijn.  22

BURRATA 
geserveerd op groene asperges samen met een hartig krokantje van parmaham*  22
*Veggie version: zonder krokant van parmaham en extra asperges.

"U" specialty: TOMAAT GARNAAL
 
carpaccio van 3 soorten tomaten - fris mosterdslaatje - Zeeuwse garnalen - huisgemaakte cocktailsaus  22

GEAY OESTERS

Natuur: 6st 28 / 9st 40

Ponzu: 6st 30 / 9st 44
frisse vinaigrette van sojasaus, citroen, rijstazijn, dashi en sjalotjes.

Bloody Mary: 6st 29 / 9st 42
cocktail in de oester: tomatensap, wodka, tabasco, worchester en selderijzout.

"U" specialty: WAGYU CARPACCIO
fijn gesneden Japanse Wagyu rundsvlees met notensla, gepofte tomaat en parmezaan   26

"U" speciality: KRAB 
bereid in kruidige groentenbouillon “court boullion” - gepresenteerd op een krokant van focaccia, afgewerkt met Granny Smith, carpaccio van venkel en een licht currysausje op basis van Turkse yoghurt. 22

GARNAALKROKETTEN
citroen - kropsla  - 2 stuks  22 

KAASKROKETTEN "Van Tricht"
artisanaal van kaasmeesters Van Tricht - 2 stuks  17 



HOOFDGERECHTEN


DE ZEE


"U" specialty : KRAB
 
bereid in kruidige groentenbouillon “court boullion” - gepresenteerd op krokantjes van focaccia, afgewerkt met Granny Smith, carpaccio van venkel en een licht currysausje op basis van Turkse yoghurt. 26

MOSSELEN NATUUR 
Zeeuwse mosselen - huisgemaakte mosselssaus - witte wijn - verse frietjes  24 

MOSSELEN THAI STYLE 
Zeeuwse mosselen - Thaise soep: kokosmelk, koriander, citroengras, rode pepers, gember, paprika - verse frietjes - huisgemaakte mosselsaus. 28

"U" specialty: TOMAAT GARNAAL
 
carpaccio van 3 soorten tomaten - fris mosterdslaatje - Zeeuwse garnalen - verse frietjes en huisgemaakte cocktailsaus  28

ZEEBAARS
dagvers - tabbouleh van bulgur - baby artisjok - mousse van waterkers en munt   26

SOLE MEUNIERE 
dagvers - kropsla - verse frietjes  39

GARNAALKROKET
citroen - kropsla - verse frietjes - 3 stuks  28


VEGGIE


QUINOA
 
gegrilde courgette en aubergine - krokant van wortel - hummus - gerookte paprika - feta  23

"U" specialty: CAESAR SALAD "korn"
Korn - Romeinse sla - hartige krokantjes van Parmezaan, huisgemaakte vinaigrette op basis van anjovis  25


HET LAND


"U" specialty: RUNDSTARTAAR
 
Italiaanse Piemonte rundsvlees van natuurlijke kweek - vers kwarteleitje - mosterdcrème (Dijon), groentjes, vissaus, dashi - kropsla - verse frietjes  26

"U" specialties: 

FILET PUR "Holstein"*  38
CÔTE À L’OS "Holstein"  46 pp (gerecht voor 2 pers)

Topkwaliteit van De Laet & Van Haver - wereldberoemd Holstein rundsvlees (Oostenrijk) - rijping 3 weken - béarnaise / champignon / peper   
*filet pur samen met beenmergpijp.

"U" specialty: VOL AU VENT parelhoen*
parelhoen (gegaard op lage temperatuur) - huisgebakken bladerdeegkrokant - boschampignons - huisgemaakte gehaktballetjes  26
*met krokante zwezerik  suppl. 5


HUISGEMAAKTE VERSE VARKENSWANGETJES
 
varkenswangetjes (traag gegaard) - op basis van Rodenbach, rozemarijn, thijm, oregano, look en laurier - vers witloofslaatje en verse frietjes  25


SALADES


"U" specialty: CAESAR SALAD parelhoen
Parelhoen (gegaard op lage temperatuur) - Romeinse sla - hartige krokantjes van Parmezaan, huisgemaakte vinaigrette op basis van anjovis  25

SALADE GEITENKAAS 
geitenkaas gecombineerd met Breydelham - fris slaatje van groene sla, granaatappel, rabarber en pijnboompitten - geserveerd op een hartige toast  22 



Desserten

AARDBEIEN FANTASIE
met meringue en limoen-sorbet  13

DAME BLANCHE 
vers vanille-ijs met huisgemaakte, warme chocoladesaus - slagroom 13

CAPPUCCINO VAN RABARBER 
MET WITTE CHOCOLADE   
samen met vanille-ijs   14




For kids
Voor kinderen

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

KIP - filet - verse frietjes – appelmoes   13

FISHSTICKS - huisgemaakte tartaar – verse aardappelpuree   13  

KAASKROKETJES - kropsla - verse frietjes  13



BREAKFAST

8u00 - 10u30 (voor niet-hotelgasten, enkel op reservatie via [email protected])

Reserveer
BREAKFAST
24 euro

Warme dranken naar keuze (Nespresso, Thee)
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Een bereiding van hoeve-ei naar keuze
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter

U EXTRA’S

Granola met yoghurt   8
Omelet met bieslook en tomaat   12
Roerei met bieslook en tomaat   12
Spiegelei met Iberico-ham   16
Gerookte zalm   18