Breakfast

7u30 - 10u30 / zondag: 8u30 - 10u30

Reserveer
FORMULE 1 (07u30 - 10u30)
19 euro

Warme drank naar keuze
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Zacht gekookt hoeve-ei
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter
Vers fruit
*extra ei-bereiding 3 euro

FORMULE 2 (07u30 - 10u30)
26 euro

Warme drank naar keuze
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Een bereiding van hoeve-ei naar keuze
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter
Gerookte zalm
Yoghurt Granola
Vers fruit

 

Losse gerechten
apart te bestellen

VIENNOISERIE (croissant, zoete luxebroodjes), boter en confituur   10

OMELET TOAST
- kruiden - champignons   14

ROEREI - bieslook - tomaat   12

SPIEGELEI - Iberico ham   16

GEROOKTE ZALM - dille - zure room   18

GRANOLA - chocolade - vanille yoghurt   8


Kinderontbijt
9 euro

BROODJE - croissant

CHOCO - confituur - kaas - ham

EITJE








Foodbar Lounge Terrace

Reserveer
SWEET, CHEESE & WINES

CHEESECAKE – rood fruit – vanille   13

Riesling Kabinett – Mosel – Duitsland – Schlosslieser – Thomas Haag – 2016   10

CITROENTAART – meringue – sorbet   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

BROWNIE – peer – yoghurt   13

Von 14 Zielen Rieslaner Auslese – Weingut Weegmüller – Duitsland – 2016   13

DAME BLANCHE   13

Boal Reserve – 5 years   8

APPEL – crumble – kaneel – vanille   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

ARTISANALE KAZEN   16

Palo Cortado Leonor – 12 years – Gonzalez Byass   8

Barbeito Sercial – 10 years   14


U SHARE & ENJOY
Maandag tot vrijdag vanaf 18u, zaterdag en zondag van 12u tot 22u

FISH & CHIPS – gefrituurde kabeljauw – tartaar – limoen   14

SECRETO n°07  pan com tomate   17   

CROQUETTES IBERICO – gepofte knoflook – amandel   15

GEROOKTE ZALM – crème van avocado - zure room - radijs 19

OESTER GEAY

Natuur: 6 of 9   28 / 40

Ponzu: 6 of 9   30 / 44

HUMMUS – gerookte paprika – yoghurt – sesam   10

POULPO – gefrituurd – wasabi – opgelegde komkommer   17

CAMEMBERT – cracker – rozemarijn – marmelade van tomaat   14

GROENTEN TEMPURA – yoghurt sesamdip   13

VITELLO TONATO – pocket bread - appelkapper 14   


Resto

To Share menu : maandag tem vrijdag : tussen 12-15u in foodbar, zaterdag en zondag : doorlopend in Resto en Foodbar

Reserveer
BIJ HET APERITIEF OM TE DELEN

FISH & CHIPS – gefrituurde kabeljauw – tartaar – limoen   14

SECRETO n°07  pan com tomate   17   

CROQUETTES IBERICO – gepofte knoflook – amandel   15

GEROOKTE ZALM – crème van avocado - zure room - radijs 19

OESTER GEAY

Natuur: 6 of 9   28 / 40

Ponzu: 6 of 9   30 / 44

HUMMUS – gerookte paprika – yoghurt – sesam   10

POULPO – gefrituurd – wasabi – opgelegde komkommer   17

CAMEMBERT – cracker – rozemarijn – marmelade van tomaat   14

GROENTEN TEMPURA – yoghurt sesamdip   13

VITELLO TONATO – pocket bread - appelkapper 14   



VOORGERECHTEN

OESTERS

Natuur: 6st 28 / 9st 40

Ponzu: 6st 30 / 9st 44

Bloody Mary: 6st 29 / 9st 42

TARTAAR TONIJN sesam – rettich   24

WAGYU CARPACCIO – notensla – gepofte tomaat - parmezaan   26

BURRATA - groene asperges - parma krokant  19 (V)

KRAB - focaccia - groene appel - lichte curry - venkelsla  24

TOAST BOSCHAMPIGNONS – lardo – gepofte look   19

COQUILLES – risotto aardpeer – truffel – ibericojus   28

GARNAALKROKETTEN – avocado – salad pea   2 stuks 21

KAASKROKETTEN – Affligemse abdij   2 stuks 17



HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW – bloemkool - wortel - gekonfijte aardappel - champignon  31

ZALM - groene asperges - tuinboon - aubergine - dille mouseline  25

ZEETONG - meunière - sla - friet   39

COQUILLES - risotto aardpeer – truffelmayo - ibericojus   36

GARNAALKROKET - citroen - sla - friet   3 stuks  28

KRAB - focaccia - groene appel - lichte curry - venkelsla  29

ASPERGES à la Flamande - Voorgerecht: 19, hoofdgerecht: 27

ASPERGES GEROOKTE ZALM - mousseline - voorgerecht: 21, hoofdgerecht: 29

QUINOA - gegrilde groenten  21

VOL AU VENT “U STYLE” - parelhoen - friet   26 / 30 * met krokante zwezerikbladerdeeg - morieltjes 26/30* met krokante zwezerik  

RUNDSTARTAAR –  Piëmontese – sla - friet  26

CÔTE À L’OS – Holstein - sla - friet - peper  (2 pers.)  46pp

FILET PUR – Holstein – beenmerg – béarnaise / champignon / peper   39

VARKENSWANGETJES – Rodenbach Alexander – witloofsla – friet   28

KALFSZWEZERIKKEN – pastinaak – schorseneer – ibericojus   34

KALFSFILET - tuinboon - morieltjes - asperges - truffelpuree - dragonjus  29


SALADES


CEASAR SALAD
 - parelhoen  25

SALADE GEITENKAAS - breydelham - granaatappel - rabarber - toast - pijnboompit  25 (V)

SALADE NICOISE - mi-cuit van tonijn  29


Desserten
Voor lunch en diner kan U zowel in Resto als Foodbar terecht.

CHEESECAKE – rood fruit – vanille   13

Riesling Kabinett – Mosel – Duitsland – Schlosslieser – Thomas Haag – 2016   10

CITROENTAART – meringue – sorbet   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

BROWNIE – peer – yoghurt   13

Von 14 Zielen Rieslaner Auslese – Weingut Weegmüller – Duitsland – 2016   13

DAME BLANCHE   13

Boal Reserve – 5 years   8

APPEL – crumble – kaneel – vanille   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

ARTISANALE KAZEN   16

Palo Cortado Leonor – 12 years – Gonzalez Byass   8

Barbeito Sercial – 10 years   14


For kids
Voor kinderen

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

KIP – frietjes – appelmoes   13

FISHSTICKS – tartaar – puree   13  

KAASKROKETJES – salade – frietjes   13



MENU MOGELIJK VANAF 10 PERSONEN
3 dagen vooraf bevestigen

We bieden U een zalig 3-gangen-menu aan vanaf 10 personen voor 65€*


Onze menu's zijn seizoensgebonden en wijzigen regelmatig, contacteer ons gerust voor meer informatie of reservaties.

Reservaties : 03/201.90.70. - [email protected]

Welcome to "U" !

* Deze menu's zijn excl. dranken



 



SALADES

CEASAR SALAD - parelhoen  25

SALADE GEITENKAAS - breydelham - granaatappel - rabarber - toast - pijnboompit  25 (V)

SALADE NICOISE - mi-cuit van tonijn  29