Resto

12-15 / 18-22u

Reserveer
VOORGERECHTEN

OESTERS

Natuur: 6st 28 / 9st 40

Ponzu: 6st 30 / 9st 44

Bloody Mary: 6st 29 / 9st 42

TARTAAR TONIJN sesam – rettich   24

WAGYU CARPACCIO – notensla – gepofte tomaat - parmezaan   26

BURRATA - groene asperges - parma krokant  19 (V)

KRAB - focaccia - groene appel - lichte curry - venkelsla  24

GARNAALKROKETTEN – avocado – salad pea   2 stuks 21

KAASKROKETTEN – Affligemse abdij   2 stuks 17



HOOFDGERECHTEN

VIS


"U" specialty : KRAB
 
bereid in kruidige groentenbouillon “court boullion” -gepresenteerd op een krokant van focaccia - afgewerkt met Granny Smith, carpaccio van venkel - een licht currysausje op basis van Turkse yoghurt. 29

MOSSELEN THAI STYLE 
jumbo-mosselen - Thaise soep: kokosmelk, koriander, citroengras, rode pepers, gember, paprika - verse frietjes - huisgemaakte mosselsaus.

MOSSELEN NATUUR - verse frietjes XX

"U" specialty: TOMAAT GARNAAL
 
capaccio van 3 soorten tomaten - fris mosterdslaatje - gebrande avocado - handgepelde Zeeuwse garnalen - verse frietjes en huisgemaakte cocktailsaus  X

ZEEBAARS - dagvers - tabbouleh van bulger - baby artisjok - mousse van snijbonen 31

SOLE MEUNIERE - dagvers - klopsla - verse frietjes  39

GARNAALKROKET - citroen - sla - verse frietjes - 3 stuks  28


VEGGIE


QUINOA
 
gegrilde courgette en aubergine - krokant van wortel - humus - gerookte paprika - feta  21


VLEES


"U" specialty: RUNDSTARTAAR
 
Italiaanse Piemonte rundsvlees uit natuurlijke kweek - vers kwarteleitje - mosterdcrème (Dijon), groentjes, vissaus, tomatenpuree, dashi - kropsla - verse frietjes  26

"U" specialties: 

FILET PUR* 
39
CÔTE À L’OS  46 pp (min 2 pers)

Topkwaliteit van De Laet & van haver - wereldberoemd Holstein rundsvlees (Oostenrijk) - rijping 3 weken - béarnaise / champignon / peper   
*filet pur samen met beenmergpijp.

"U" specialty: VOL AU VENT PARELHOEN 
parelhoen (laag gegaard) - huisgebakken bladerdeegkrokant - boschampignons - huisgemaakte gehaktballetjes 26

*met krokante zwezerik  suppl. 4


HUISGEMAAKTE VERSE VARKENSWANGETJES
 - traag gegaard - op basis van Rodenbach, rozemarijn, thijm, oregano, look en laurier - vers witloofslaatje en frietjes 28


SALADES


"U" specialty: CEASAR SALAD PARELHOEN
laag gegaarde parelhoen - Romeinse sla - hartige krokantjes van parmesan, huisgemaakte vinaigrette op basis van anjovis  25

SALADE GEITENKAAS - geitenkaas gecombineerd met breydelham - fris slaatje van groene sla, granaatappel, rabarber en pijnboompitten- geserveerd op een hartige toast  25 (V)



Desserten
Voor lunch en diner kan U zowel in Resto als Foodbar terecht.

CHEESECAKE – rood fruit – vanille   13

Riesling Kabinett – Mosel – Duitsland – Schlosslieser – Thomas Haag – 2016   10

CITROENTAART – meringue – sorbet   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

BROWNIE – peer – yoghurt   13

Von 14 Zielen Rieslaner Auslese – Weingut Weegmüller – Duitsland – 2016   13

DAME BLANCHE   13

Boal Reserve – 5 years   8

APPEL – crumble – kaneel – vanille   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

ARTISANALE KAZEN   16

Palo Cortado Leonor – 12 years – Gonzalez Byass   8

Barbeito Sercial – 10 years   14


For kids
Voor kinderen

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

KIP – frietjes – appelmoes   13

FISHSTICKS – tartaar – puree   13  

KAASKROKETJES – salade – frietjes   13