Breakfast

7u30 - 10u30 / zondag: 8u30 - 10u30

Reserveer
FORMULE 1 (07u30 - 10u30)
19 euro

Warme drank naar keuze
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Zacht gekookt hoeve-ei
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter
Vers fruit
*extra ei-bereiding 3 euro

FORMULE 2 (07u30 - 10u30)
26 euro

Warme drank naar keuze
Vers geperst sinaasappelsap
Diverse broodsoorten, viennoiserie
(croissant, zoete luxebroodjes)
Een bereiding van hoeve-ei naar keuze
Artisanale charcuterie, kaas, confituur, boter
Gerookte zalm
Yoghurt Granola
Vers fruit

 

Losse gerechten
apart te bestellen

VIENNOISERIE (croissant, zoete luxebroodjes), boter en confituur   10

OMELET TOAST
- kruiden - champignons   14

ROEREI - bieslook - tomaat   12

SPIEGELEI - Iberico ham   16

GEROOKTE ZALM - dille - zure room   18

GRANOLA - chocolade - vanille yoghurt   8


Kinderontbijt
9 euro

BROODJE - croissant

CHOCO - confituur - kaas - ham

EITJE








Foodbar Lounge Terrace

To Share menu : maandag tem vrijdag : tussen 12-15u, zaterdag en zondag : doorlopend

Reserveer
SWEET, CHEESE & WINES

CHEESECAKE – rood fruit – vanille   13

Riesling Kabinett – Mosel – Duitsland – Schlosslieser – Thomas Haag – 2016   10

CITROENTAART – meringue – sorbet   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

BROWNIE – peer – yoghurt   13

Von 14 Zielen Rieslaner Auslese – Weingut Weegmüller – Duitsland – 2016   13

DAME BLANCHE   13

Boal Reserve – 5 years   8

APPEL – crumble – kaneel – vanille   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

ARTISANALE KAZEN   16

Palo Cortado Leonor – 12 years – Gonzalez Byass   8

Barbeito Sercial – 10 years   14


U SHARE & ENJOY
Maandag tot vrijdag vanaf 18u, zaterdag en zondag van 12u tot 22u

GOUJONETTES – gefrituurde kabeljauw – tartaar – limoen   14

SECRETO n°07 pan com tomate   17   

CROQUETTES IBERICO – gepofte knoflook – amandel   15

GEROOKTE PALING – brioche – zure room – radijs – tuinkers   17

OESTER GEAY

Natuur: 6 of 9   29 / 41

Ponzu: 6 of 9   30 / 44

HUMMUS – gerookte paprika – yoghurt – sesam   10

POULPO – gefrituurd – wasabi – opgelegde komkommer   17

CAMEMBERT – cracker – rozemarijn – marmelade van tomaat   14

Resto

To Share menu : maandag tem vrijdag : tussen 12-15u in foodbar, zaterdag en zondag : doorlopend in Resto en Foodbar

Reserveer
BIJ HET APERITIEF OM TE DELEN

GOUJONETTES – gefrituurde kabeljauw – tartaar – limoen   14

SECRETO n°07 pan com tomate   17   

CROQUETTES IBERICO – gepofte knoflook – amandel   15

GEROOKTE PALING – brioche – zure room – radijs – tuinkers   17

OESTERS

Natuur: 6 of 9   29 / 41

Ponzu: 6 of 9   30 / 44

HUMMUS – gerookte paprika – yoghurt – sesam   10

POULPO – gefrituurd – wasabi – opgelegde komkommer   17

CAMEMBERT – cracker – rozemarijn – marmelade van tomaat   14

VOORGERECHTEN

OESTERS

Natuur: 6st 29 / 9st 41

Ponzu: 6st 30 / 9st 44

TARTAAR TONIJN sesam – rettich   24

WAGYU CARPACCIO – notensla – gepofte tomaat - parmezaan   26

BURRATA – witloof – pijnboompit – honingmosterd   22 (V)

TOAST BOSCHAMPIGNONS – lardo – gepofte look   19

COQUILLES – risotto aardpeer – truffel – ibericojus   28

GARNAALKROKETTEN – avocado – salad pea   2 stuks 21

KAASKROKETTEN – Affligemse abdij   2 stuks 17


HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW – doperwt – boschampignon – vin jaune   31

BOUILLABAISSE – rouille – toast   35

ZEETONG – meunière   43

COQUILLES – risotto aardpeer – truffelmayo - ibericojus   36

GARNAALKROKET – avocado – salad pea – friet   3 stuks  28

RAVIOLI – salie – ricotta   28 (V)

RISOTTO – boschampignons – butternut – vin jaune   28 (V)

VOL AU VENT “U STYLE” – parelhoen – friet   26 / 30 * met krokante zwezerik

RUNDSTARTAAR –  Piëmontese – gepekelde groenten – friet   26

CÔTE À L’OS – Holstein – gegrilde groenten – friet – groene peper  (2 pers.)   48 P.P.

FILET PUR – Holstein – beenmerg – béarnaise / champignon / peper   39

VARKENSWANGETJES – Rodenbach Alexander – witloofsla – friet   28

KALFSZWEZERIKKEN – pastinaak – schorseneer – jus   38

SALADES

CAESAR SALAD – hoevekip   28

SALADE GEITENKAAS – gelakt buikspek – granaatappel   25

SALADE NICOISE – kort gebakken tonijn   29


Desserten
Voor lunch en diner kan U zowel in Resto als Foodbar terecht.

CHEESECAKE – rood fruit – vanille   13

Riesling Kabinett – Mosel – Duitsland – Schlosslieser – Thomas Haag – 2016   10

CITROENTAART – meringue – sorbet   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

BROWNIE – peer – yoghurt   13

Von 14 Zielen Rieslaner Auslese – Weingut Weegmüller – Duitsland – 2016   13

DAME BLANCHE   13

Boal Reserve – 5 years   8

APPEL – crumble – kaneel – vanille   13

Piazza Rischeri Loazolo – Muscat à petit grains – Italië – 2007   16

ARTISANALE KAZEN   16

Palo Cortado Leonor – 12 years – Gonzalez Byass   8

Barbeito Sercial – 10 years   14


For kids
Voor kinderen

SPAGHETTI BOLOGNAISE   13

KIP – frietjes – appelmoes   13

FISHSTICKS – tartaar – puree   13  

KAASKROKETJES – salade – frietjes   13



MENU MOGELIJK VANAF 10 PERSONEN
3 dagen vooraf bevestigen

We bieden U een zalig 3-gangen-menu aan vanaf 10 personen voor 65€*


Onze menu's zijn seizoensgebonden en wijzigen regelmatig, contacteer ons gerust voor meer informatie of reservaties.

Reservaties : 03/201.90.70. - [email protected]

Welcome to "U" !

* Deze menu's zijn excl. dranken