U

Welcome to U!


Wij zijn open van 12 tot 23u


Door de overheidsmaatregelen mbt COVID-19 zijn we genoodzaakt om op dinsdag en woensdag te sluiten tot midden augustus.


Op alle andere dagen zijn we uiteraard wél open!




MENUKAART

We willen U van harte met veel liefde en passie op een veilige manier ontvangen in ons restaurant of op ons mooiste terras aan de waterkant.

Het aantal tafels is in deze tijden beperkter.

RESERVEER dus snel bij voorkeur via deze site.
U kan ons ook bereiken via [email protected] of 03/201.90.70

WE VERWELKOMEN U MET OPEN ARMEN!

Colette van Remortel en Hans Otten


---


TIJDELIJKE ZOMERACTIE: 10% KORTING !!!


VAKANTIE IN EIGEN LAND!

DE "U"-EXPERIENCE

Wij werken voor U op maat!

LUXE-KAMER
APERO MET PRIVE-BOOT OP DE SCHELDE 

(Met meerdere personen ook mogelijk en gratis fles Moët & Chandon Brut Impérial)

ONTBIJT
DINER A LA CARTE (niet inclusief)

Waarde: 500 euro

zomerkorting -10%

450 euro*


Voor romantische koppeltjes, met vrienden of je gezin en familie.

CONTACTEER ONS EN WE MAKEN ER EEN FEEST VAN: 

[email protected] of 03/201.90.70.

*exclusief diner à la carte
---


Hans Otten


U Eat & Sleep Antwerp is het hospitality concept van TV- en radiomaker Hans Otten (VRT, VTM, VIER, Studio Brussel...) in samenwerking met de beste chefs en ervaringsdeskundigen uit de hospitality business.


Hans Otten: "Na 2 jaar kregen we onderstaande erkenning. We zijn zeer dankbaar."

MICHELIN GIDS 2020: “U bevindt zich op een charmante plek aan het Eilandje, U eet in een strak restaurant (open van ’s ochtends tot ’s avonds) met een zeer aantrekkelijke, moderne kaart en uiteindelijk slaapt U in een kamer die een zachte overnachting verzekert. Een zaak om U tegen te zeggen!” 

GAULT & MILLAU 2020 (13/20): “Deze elegant ingerichte zaak maakt deel uit van een al even stijlvol hotel bij het MAS. Hier eet je verfijnde versies van bekende gerechten, zoals een tartaar of Ceasar salad, aangevuld met originele creaties rond nobele producten. Zo werden de gegrilde langoustines afgewerkt met ras el hanout en gezouten citroen. Parelhoen werd als vol-au-vent geserveerd, samen met gekonfijte aardappel en krokante zwezerik. Lekkere gehaktballetjes, champignons en een goed doorsmakende saus maakten het feest compleet. Ook de millefeuille met framboos, vanille en hazelnoot hield ons in opperbeste stemming.”


U bent meer dan welkom!



---



KOM NAAR ANTWERPEN EN VERBLIJF BIJ ONS !!!


  • U EAT

    3 verschillende eetbelevingen : restaurant, foodbar, lounge. U kiest!
  • U SLEEP

    15 individueel gedesignde hotelkamers
  • U ENJOY

    Exclusieve luxe aan een toegankelijke prijs
  • U SEE

    Gelegen op 50 meter van het MAS en met zicht op de jachthaven
  • U SHINE

    Het mooiste zonneterras van Antwerpen