U

Welcome to U!


                      WE HOUDEN VAN "U"!



                        Liefste gasten,

Nu blijkt dat de Corona-virus ons langer in de ban zal houden dan verwacht willen we "U" heel duidelijk maken dat "U" vooral voor "U"-zelf en de anderen moet zorgen.

Hou afstand en volg de richtlijnen van de overheid. Voor "U"-zelf en voor "Uw" geliefden. 

Elke restaurant, elk hotel overal ter wereld beleeft dezelfde nachtmerrie.

Maar als de tijd daar is zal iedereen willen genieten van een vakantie in eigen land.

We beloven "U" dat "U" zal genieten van de grootste verrassingen.

Onze ambitie is om uit te pakken met een gloednieuwe zaak. Heel snel meer hierover.

Zoals jullie weten zal U "Eat & Sleep" minstens tot 19 april (tijdelijk) de deuren sluiten. Dit omwille van het welzijn van onze gasten en de veiligheid van de maatschappij.

We hopen dan ook, vanaf het moment dat het kan, dat we op "U" kunnen rekenen. 

Net zoals al onze collega's staan we voor aartsmoeilijke uitdagingen die niemand ooit heeft meegemaakt. Maar we zijn vechters en samen met "U" komen we hier uit. Daar zijn we van overtuigd. 


Van harte,

                 Hans Otten & Colette van Remortel


----


Wij organiseren Uw privé event op maat.



Een unieke lunch, diner, receptie of feest!

Met zicht op de jachthaven en het MAS op 't Eilandje!

Contacteer ons: 03/201.90.70 of [email protected]


---



Hans Otten


U Eat & Sleep Antwerp is het hospitality concept van TV- en radiomaker Hans Otten (VRT, VTM, VIER, Studio Brussel...) in samenwerking met de beste chefs en ervaringsdeskundigen uit de hospitality business.


Hans Otten: "Na 2 jaar kregen we onderstaande erkenning. We zijn zeer dankbaar."

MICHELIN GIDS 2020: “U bevindt zich op een charmante plek aan het Eilandje, U eet in een strak restaurant (open van ’s ochtends tot ’s avonds) met een zeer aantrekkelijke, moderne kaart en uiteindelijk slaapt U in een kamer die een zachte overnachting verzekert. Een zaak om U tegen te zeggen!” 

GAULT & MILLAU 2020 (13/20): “Deze elegant ingerichte zaak maakt deel uit van een al even stijlvol hotel bij het MAS. Hier eet je verfijnde versies van bekende gerechten, zoals een tartaar of Ceasar salad, aangevuld met originele creaties rond nobele producten. Zo werden de gegrilde langoustines afgewerkt met ras el hanout en gezouten citroen. Parelhoen werd als vol-au-vent geserveerd, samen met gekonfijte aardappel en krokante zwezerik. Lekkere gehaktballetjes, champignons en een goed doorsmakende saus maakten het feest compleet. Ook de millefeuille met framboos, vanille en hazelnoot hield ons in opperbeste stemming.”


U bent meer dan welkom!



---



KOM NAAR ANTWERPEN EN VERBLIJF BIJ ONS !!!


  • U EAT

    3 verschillende eetbelevingen : restaurant, foodbar, lounge. U kiest!
  • U SLEEP

    15 individueel gedesignde hotelkamers
  • U ENJOY

    Exclusieve luxe aan een toegankelijke prijs
  • U SEE

    Gelegen op 50 meter van het MAS en met zicht op de jachthaven
  • U SHINE

    Het mooiste zonneterras van Antwerpen