U

Welcome to U!

Wij zijn altijd open! 7/7

Ontbijt: 7u30  - 10u30

Resto: 12u00 - 15u00  &  18u00 - 22u00

Foodbar / To Share: 12u-22u 



---


Geniet van onze "U"-lunch



RAVIOLI SECRETO 07

artisanale pasta Altoni 
---  
ZEEBAARS
handgerolde parelcouscous - chorizo - safraan
---  
DESSERT*
*supplement volgens de menukaart

"U -lunch : 32€
aangepaste wijnen: 15€  (indien gewenst)

Elke middag verkrijgbaar.
tot 31 januari 2020. 


---   



"U" celebrates Valentine's Day!

14 februari: middag en avond.



TATAKI VAN VERSE TONIJN 
komkommer – avocado 
---
ZACHTE BISQUE MET KREEFT 
groene kruiden 
---
LAMSKROON 
Ratatouille groene olijfjes – handgerolde parelcouscous
---
MOELLEUX
rood fruit – vanille 
---
EEN ROMANTISCHE NACHT
in één van onze luxe-kamers (indien gewenst)

---

70 euro pp
Aangepaste wijnen: 29 euro pp (indien gewenst)


"U"-arrangement:
Valentijnsmenu + overnachting in luxe-kamer:
fles Cava en Valentijnsattentie cadeau!


Reserveren
: 03/201 90 70 of [email protected]



---




Ontdek onze suggesties



PALING IN'T GROEN 

"U"-style - verse frietjes - 29

GELAKTE EEND
soba noodles - Japanse bouillon - packsoy - 28

LAMSKROON
kruidenkorst - hazelnoot - savooi - jus - 36



---


Wij organiseren Uw feest op maat.



Een unieke lunch, diner, receptie of feest!
Met zicht op de jachthaven en het MAS op 't Eilandje!

Wij werken voor "U" op maat: van 5 tot 50 personen.

Contacteer ons: 03/201.90.70 of [email protected]



---



Hans Otten


U Eat & Sleep Antwerp is het hospitality concept van TV- en radiomaker Hans Otten (VRT, VTM, VIER, Studio Brussel...) in samenwerking met de beste chefs en ervaringsdeskundigen uit de hospitality business.


Hans Otten: "Na 2 jaar kregen we onderstaande erkenning. We zijn zeer dankbaar."

MICHELIN GIDS 2020: “U bevindt zich op een charmante plek aan het Eilandje, U eet in een strak restaurant (open van ’s ochtends tot ’s avonds) met een zeer aantrekkelijke, moderne kaart en uiteindelijk slaapt U in een kamer die een zachte overnachting verzekert. Een zaak om U tegen te zeggen!” 

GAULT & MILLAU 2020 (13/20): “Deze elegant ingerichte zaak maakt deel uit van een al even stijlvol hotel bij het MAS. Hier eet je verfijnde versies van bekende gerechten, zoals een tartaar of Ceasar salad, aangevuld met originele creaties rond nobele producten. Zo werden de gegrilde langoustines afgewerkt met ras el hanout en gezouten citroen. Parelhoen werd als vol-au-vent geserveerd, samen met gekonfijte aardappel en krokante zwezerik. Lekkere gehaktballetjes, champignons en een goed doorsmakende saus maakten het feest compleet. Ook de millefeuille met framboos, vanille en hazelnoot hield ons in opperbeste stemming.”


U bent meer dan welkom!



---



KOM NAAR ANTWERPEN EN VERBLIJF BIJ ONS !!!


  • U EAT

    3 verschillende eetbelevingen : restaurant, foodbar, lounge. U kiest!
  • U SLEEP

    15 individueel gedesignde hotelkamers
  • U ENJOY

    Exclusieve luxe aan een toegankelijke prijs
  • U SEE

    Gelegen op 50 meter van het MAS en met zicht op de jachthaven
  • U SHINE

    Het mooiste zonneterras van Antwerpen